vmrg KEURMERK

KWALITEIT KOZIJNEN GEGARANDEERD


Aluminium kozijnen zijn in. Steeds vaker worden ze toegepast in woonhuizen en appartementen. En dat is niet verwonderlijk, omdat het een zeer goed alternatief is voor andere materiaalsoorten in woningbouw. Aluminium kozijnen zijn er in uiteenlopende maten, vormen en kleuren, ze gaan zeer lang mee en hebben weinig onderhoud nodig. Dit zijn slechts een paar voordelen van aluminium kozijnen, waarmee woningeigenaren nauwelijks bekend mee zijn.

 

 

 

De VMRG is de branchevereniging voor aluminium kozijnleveranciers. Als belangenorganisatie waken wij over de kwaliteit van de producten en diensten van VMRG-leden. Het uiteindelijke doel is kort maar krachtig: zorgen dat afnemers een goed product krijgen. Daarvoor volgen VMRG-leden, producenten van aluminium en stalen gevelelementen, onze adviezen op. Dankzij het VMRG-Keurmerk, hét keurmerk in de gevelbranche, voldoen zij aan een zeer uitgebreid pakket aan eisen.

 

Kwaliteit met het VMRG-Keurmerk®

De leden van de VMRG leveren gegarandeerd kwaliteit. Hierop worden zij gecontroleerd. Een goedgekeurd bedrijf herkent u aan het logo VMRG-Keurmerk. Een onafhankelijk keuringsinstituut én een certificatie-instelling zien streng toe op naleving van het VMRG-Keurmerk. Alle producten die onze leden leveren, voldoen daardoor aan alle wettelijke eisen zoals het Bouwbesluit (Nederland), de CE-markering (Europa) en onze eigen, aanvullende eisen. Dankzij de hoge kwaliteit van de producten van onze leden, is meerjarige garantie mogelijk.

 

 Voor meer informatie en voordelen van aluminium kozijnen kijkt u op:

 

 

Kijk voor meer informatie op: www.vmrg.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kozijnen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist