VKG

Alles blijft mooi met kunststof


Kunststof is een steeds populairder materiaal, mede omdat het tegenwoordig qua uitstraling niet van hout is te onderscheiden . Het witte, lompe kunststof kozijn is verleden tijd! Het huidige kunststof kozijn kan in alle kleuren en stijlen worden toegepast. Kunststof is bovendien vaak het voordeligst en is onderhoudsarm, want u hoeft het nooit te schilderen.

De aanschaf van nieuwe kozijnen betekent een forse investering. Dus gaat u niet over één nacht ijs. Het is belangrijk dat u zich vooraf goed oriënteert en weet waar u naar moet vragen. Waar let u op, welke eisen mag u stellen aan het product en aan de leverancier. Welke merken en uitvoeringen zijn er. Welke garanties heeft u.

 

 

VKG-keurmerk

In 1994 is het VKG-keurmerk geïntroduceerd. Het is bedoeld om de consument te informeren over kunststof kozijnen en hem of haar de garantie van een veilige aankoop te bieden. De circa 100 leveranciers die dit keurmerk mogen voeren, onderscheiden zich door kwaliteit én betrouwbaarheid. Het VKG-keurmerk staat garant voor een gedegen organisatie. Voor professionele bedrijven die met elkaar samenwerken om de consument duidelijkheid, kwaliteit, service en (financiële) zekerheid te bieden. Zij leveren kunststof kozijnen die zijn afgestemd op de Nederlandse gevel. De kwaliteit van uw nieuwe kunststof kozijnen is ook sterk afhankelijk van de kwaliteit van de montage. Monteren is vakwerk. Uw VKG-keurmerk leverancier werkt altijd volgens de meest recente kwaliteitsvoorschriften van de VKG en wordt daar ook aan gehouden. Alle VKG-keurmerk leveranciers worden minimaal één keer per jaar op hun montage gecontroleerd. Dit biedt u nog meer zekerheid op kwaliteit.

 

U kunt rekenen op:

1.         Professioneel advies. De VKG-keurmerk leverancier adviseert u in zijn showroom bij de aankoop van kunststof kozijnen. Zijn advies is afgestemd op uw persoonlijke wensen en op uw huis.

2.         Ruime keuze. De VKG-keurmerk leverancier heeft een groot assortiment, in vele kleuren en in verschillende uitvoeringen. Van standaardkozijnen tot kozijnen die extra comfort bieden.

3.         Kwaliteit. U krijgt een deskundig advies, ook over goedgekeurd inbraakwerend hang- en sluitwerk.

4.         Maatwerk. De VKG-keurmerk leverancier komt altijd bij u thuis om de situatie op te nemen. Voor uw woning maakt hij een maatwerk oplossing.

5.         Ondersteuning. De VKG-keurmerk leverancier helpt u zonodig bij het aanvragen van vergunningen.

6.         Betrouwbaarheid. De VKG-keurmerk leverancier houdt zich aan de gemaakte afspraken. Met duidelijke leveringsvoorwaarden van het VKG-keurmerk.

7.         Deskundigheid. Zijn personeel is goed opgeleid en werkt netjes. De oplevering gebeurt aan de hand van de opleveringscontrolelijst van het VKG-keurmerk. Op de achterzijde van deze lijst vindt u een aantal vragen die u bij de controle als leidraad kunt gebruiken.

8.         Garantie. U krijgt 10 jaar garantie op productie, montage en kleur.

9.         Service. Bij eventuele klachten kunt u rekenen op goede service.

10.     Duidelijke klachtenprocedure. En als het toch misgaat, dan kent het VKG-keurmerk een klachtenprocedure met geschillenregeling

Kijk voor meer informatie op: www.vkgkozijn.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kozijnen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist