Veka kozijnen

ALPHALINE 90

Duurzaam bouwen is een thema dat VEKA tot nieuwe oplossingen blijft inspireren. De specialist in kunststof profielen voor ramen en deuren introduceerde onlangs de ALPHALINE 90: het eerste profielsysteem met een bouwdiepte van 90 mm.

ALPHALINE 90 onderscheidt zich door een ongekend hoge isolatiewaarde, tot een Uw-waarde van maar liefst 0,8 W/m2K. Het design van dit profielsysteem mag bovendien worden gezien.ALPHALINE 90 is een 90 mm-systeem met 6 geometrische kamers. Mede dankzij de unieke isolerende eigenschappen is het systeem bij uitstek geschikt voor moderne nieuwbouw.

Uniek in isolatie
De nieuw ontwikkelde profielgeometrie staat borg voor een hoge warmte-isolatie. Daar komt het uitgekiende middendichtingssysteem bij, dat optimale bescherming biedt tegen kou, tocht en vochtigheid. Wetenschappelijk onderzoek heeft voor kozijnen van ALPHALINE 90 profielen met een Uf-waarde van 1,1 W/m2K aangetoond. Deze op zich al uitstekende waarde is verder te verhogen. Zo kan ALPHALINE 90 worden geleverd met een isolatiekern van schuim. Deze is heel eenvoudig in de buitenste kamer van het raamkozijn te schuiven. Dankzij de combinatie van extra bouwdiepte en de isolatiekern wordt een aantoonbare Uf-waarde van 1,0 W/m2K mogelijk. Als APHALINE 90 wordt voorzien van 3-dubbele beglazing, dan komt de Uw-waarde zelfs uit op 0,8 W/m2K.

Met of zonder isolatiekern: de isolerende eigenschappen van ALPHALINE 90 zijn de hoogste in de Nederlandse markt. Voor nieuwbouwwoningen die aan het A-label moeten voldoen, is ALPHALINE 90 dan ook een voortreffelijke keus.

Veelzijdige toepassingsmogelijkheden
Ook de andere producteigenschappen maken het nieuwe profielsysteem geschikt voor een brede toepassing in de moderne nieuwbouw. De wanddikte voldoet bijvoorbeeld aan de hoogste kwaliteitsstandaard volgens RAL: Klasse A” (DIN EN 12608). De glasdikte kan variëren van 24 tot 50 mm. Bovendien is ALPHALINE 90 compatibel met het SOFTLINE-programma van VEKA. Diverse accessoires voor de 70 mm-SOFTLINE-profielen, zoals vensterbanken en koppelingen, zijn ook inzetbaar bij ALPHALINE 90.

Last but not least, heeft het nieuwe profielsysteem een aantrekkelijk, klassiek design. VEKA biedt architecten bovendien een ruime keus, want de profielen zijn leverbaar in maar liefst 42 kleuren, waaronder monumentaal groen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kozijnen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist