Schuifpuien met kunststof kozijnen

Pak het slim aan

 

Een schuifpui kan de ideale manier zijn om uw woonkamer nieuwe leven in te blazen. Al zitten hier natuurlijk wel enkele kosten aan verbonden. De exacte prijs hangt echter af van hoe men het aanpakt.

In dit artikel geven we je meer inzicht hoe een schuifpui prijs tot stand komt.

Allereerst zijn er meerdere soorten schuifpuien. Je hebt zowel 2-delige als 3 en 4-delige schuifpuien. Het spreekt waarschijnlijk voor zich dat een 3-delige schuifpui duurder is dan een model van slechts 2 delen.

Materiaal
Ook speelt het mee wat voor materiaal er gebruikt wordt. Hout en kunststof zijn over het algemeen goedkoper dan aluminium. Wel vergt aluminium over het algemeen minder onderhoud dan hout, wat ook weer tijd en geld kan schelen. Kunststof hoeft meestal ook niet zo intensief onderhouden te worden, dus wellicht is dat een goede middenweg. Niet te duur, maar wel vrij handig.

Montage
Daarnaast zijn er nog de montagekosten. Een schuifpui moet tenslotte eerst bevestigt worden voordat men ervan kan genieten. Men kan dit ook zelf doen, maar dat is niet aan te raden. Er is in dit geval geen zekerheid dat alles wel juist geplaatst is. Dit kost tevens een hoop werk en frustratie, waardoor uitbesteden in de meeste gevallen een betere keuze is.

Montagekosten
De montagekosten van een schuifpui zijn niet alleen voor het plaatsen, maar ook het bepalen hoe deze precies geplaatst moet worden. Ook wel inmeten genoemd. Het plaatsen is echter wel een stuk duurder dan het inmeten, maar beide zijn belangrijk.

Offerte
Voordat men een schuifpui laat plaatsen is het dus belangrijk om de bovenste drie factoren mee te nemen in de offerte. Vergelijk het maar met kunststof kozijnen prijzen, deze zijn ook afhankelijk van dergelijke factoren. Daarnaast kun je ook daar veel geld besparen wanneer je het slim aanpakt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kozijnen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist