Schuco kozijnen

Corona CT 70 Classic vensterprofielen

De vleugelergometrie van de Classic-Line 1 met de klare, tijdloze lijnen zonder overdreven versiering voldoet aan de ei­sen van de moderne architectuur door de gereduceerde vormen. Nauwelijks zicht­bare zilvergrijze dichtingen 2 en een diepstaande glasrand 3 geven optisch een slank raam.Hoog thermisch isolerend
De innovatieve techniek met 5 isolerende kamers 4 en een raamdiepte van 70mm zorgen voor een uitstekende thermische isolatie. Twee rondomlopende dichtingen 5en het diep ingebouwde vensterglas zorgen voor een extra zinkend energiever­bruik.

Hoogwaardig isolatieglas 6 vermindert het warmteverlies ondanks hoge transpa­rantie.

Behaaglijk wonen
Het dichtingsysteem met twee rondom-lopende dichtingen 5 en de speciale ei­genschappen van het isoleerglas bieden een uitstekende bescherming tegen geluid, regen en wind. Indien gewenst kan een verhoogde geluidsdemping met speciaal glas ingebouwd worden 6.

Duurzaam en milieuvriendelijk
De sterke, tegen corrosie beschermde, stalen profielen7 in de kozijnen en vleugels zorgen voor stabiliteit, zekere functionaliteit en een lange levensduur. Het lage energieverbruik, de lage CO2 afgave en mogelijkheid van recycling be­palen de hoge milieuvriendelijkheid.

Eenvoudige reiniging

Gladde, weerbestendige oppervlaktes 8 zorgen ervoor dat uw venster bij eenvou­dige reiniging ook na jaren nog als nieuw uitzien.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kozijnen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist