Roto Dakramen

vergunningsvrije dakkapel

De Duitse fabrikant Roto Frank Dak Systeem Technologie lanceert samen met Ruimtevenster uit Barneveld de eerste vergunningsvrije dakkapel met Roto dakramen. Deze nieuwe dakkapel levert nagenoeg dezelfde ruimte op als wanneer men kiest voor een traditionele oplossing. Het grote voordeel van het nieuwe model is dat deze vrijwel altijd vergunningsvrij te plaatsen is.

Het ruimtevenster wordt in een Nederlandse fabriek volledig prefab gebouwd. Vervolgens wordt de dakkapel in zijn geheel op de locatie afgeleverd. Een belangrijk voordeel van deze productiemethode is dat de vergunningsvrije dakkapel onder ideale omstandigheden wordt gebouwd, wat de kans op bouwkundige foutjes minimaliseert. Bovendien wordt de dakkapel binnen één dag geplaatst, waardoor klanten direct kunnen genieten van hun extra ruimte en daglicht. Vergunningsvrij kunnen plaatsen van dakkapellen betekent minder papierwerk, minder gedoe met de gemeente, minder tijd en lagere kosten. Kortom: maximale kwaliteit en minimale overlast.

Professionele installatie

Het Ruimtevenster wordt verkocht en geplaatst door gespecialiseerde professionele partners. Het voordeel is dat deze bedrijven goed kunnen adviseren over de mogelijkheden bij elke woning. Deze partners beschikken bovendien over uitgebreide kennis wat betreft de verschillende dakraam mogelijkheden van Roto. Alle partners zijn uitvoerig op de hoogte en getraind om de dakkapel op de correcte wijze te plaatsen op elk mogelijk dak.

Individueel te configureren

Door het gebruik van Roto dakramen in het Ruimtevenster, is het product volledig naar de wens van de klant samen te stellen. Uiteraard levert Roto een compleet assortiment raamdecoratie en zonwering voor haar dakramen welke ook in uw vergunningsvrije dakkapel zijn toe te passen. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kozijnen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist