ROMA inbouwkasten PURO 2

Dreifach einfach

Met het inbouwsysteem PURO 2 voor rolluiken en buitenjaloezieën, zet de Duitse fabrikant ROMA een verdere stap richting perfectie. Handelspartners, servicemonteurs, architecten en werkvoorbereiders – PURO 2 overtuigd alle betrokken partijen met eenvoudige planning, eenvoudige installatie en eenvoudige service.Uniforme elementhoogten
De hoogte van de PURO-kasten zijn aangepast, teneinde maximalisatie van de lichttoetreding te bereiken. Zo kan in een 250 mm hoge PURO 2 of 260 mm PURO 2.XR, een elementhoogte bereikt worden van 2600 mm met een 52 mm hoge rolluiklamel of een 80 mm gekraalde buitenjaloezielamel. Grotere elementhoogten zijn te behalen met een 280- en zelfs 290 mm hoge kast. Voor architecten en werkvoorbereiders eenvoudig, doordat ze de kast in elke bouw kunnen inbrengen en uniform met zowel rolluik- als buitenjaloezieën-lamellen kunnen uitvoeren.

Montage zonder gereedschap, snelle uitbouw van het pantser
Handelspartner vertrouwen op een eenvoudige en snelle implementatie van systemen in de bouw ter plaatse. Dankzij de nieuwe clip-aansluitingen voor profielen en versterkingsbeugels, is een toolless installatie van PURO 2 -kasten op de meest voorkomende vensters mogelijk. Door gebruik te maken van excentrische aslagers bij alle PURO 2-kasten, zijn bij de integratie van insectenhorren en kozijnstabilisering, nog steeds grote elementhoogten te bereiken. Vergroting van de revisieopening bij PURO 2.XR tot 90 mm in samenhang met een nieuwe motorophanging, maakt het uitnemen van het pantser, zelfs bij een defecte motor zeer eenvoudig.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kozijnen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist