Realwood kozijnen

Natuurlijk kunststof bestaat

Veel mensen zijn bang dat kunststof kozijnen slechts comfort opleveren en schilderwerk besparen, maar de uitstraling van het huis naar beneden halen. Het tegendeel is echter waar. Om die uitstraling te behouden moet u zorgen dat het nieuwe materiaal (kunststof) zoveel mogelijk overeenkomt met de oude houten kozijnen. Iets dat vaak opgelost wordt met zogenaamde houtnerffolie.

Realwood is de houtnerffolie die alle andere folies doet verbleken. In plaats van de ‘putjes’ van de traditionele folies is dit de folie met een echte ‘vlam’. Wij maken waar wat velen hebben beloofd: deze kozijnen zijn niet van hout te onderscheiden. Zo weet u zeker dat uw huis haar uitstraling behoudt, terwijl u tegelijkertijd geniet van de voordelen van kunststof!

Met Realwood is het ons gelukt om de natuurlijke uitstraling van een houten kozijn te overtreffen. Aan één opvallend kenmerk zou je nog kunnen zien dat het om een kunststof kozijn gaat, namelijk de hoeken; die zijn verstek gelast. Deze las maakt het kozijn stevig en degelijk, maar kan een industrieel gevoel geven. De innovatieve productietechniek van de HVL-verbinding (HoutVerbindingsLook) maakt deze las onzichtbaar en geeft hem dezelfde uitstraling als de verbinding van een houten kozijn. Met Realwood, een HVL-verbinding en het Kubus+ profiel heeft u het totaalpakket voor een natuurlijke, houten uitstraling van uw kozijnen en daarmee uw huis!

Realwood is op dit moment verkrijgbaar in de 7 meest gangbare kleuren, zodat u ook bij gekleurde kozijnen de uitstraling van uw huis kunt behouden!

Realwood is verkrijgbaar in:
Crème, wit,Antraciet grijs,Kwart grijs,Diep zwart,Dennengroen,Staalblauw en Zuiverwit

Realwood®: De enige échte houtnerffolie
Wij streven ernaar om de voordelen van kunststof kozijnen te combineren met de look and feel van houten kozijnen. Het argument dat hout mooier is, is verleden tijd. Met Realwood maken we waar, wat velen hebben beloofd: ons kozijn is niet te onderscheiden van hout.

In plaats van de ‘putjes’ van traditionele houtnerffolie, heeft Realwood de échte ‘vlam’. Met Realwood, een HVL-verbinding en het Kubus+ profiel heeft u het totaalpakket voor een natuurlijke, houten uitstraling van uw kozijnen.

Waarom Realwood:
Uniek in NederlandEchte houtvlam, niet te onderscheiden van een houten kozijnVerkrijgbaar in 7 kleurenBehoud van natuurlijke uitstralingMatter dan traditionele folieLook and feel van een houten kozijnPerfect in combinatie met HVL en Kubus+

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kozijnen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist