PROFEL lanceert nieuwe kunststoflijn

LUMO 80-programma

Profel, de Belgische producent van kozijnen en deuren bestaat dit jaar 75 jaar en presenteert het LUMO 80-programma, een nieuwe kunststofreeks voor kozijnen, deuren en hefschuifpuien die twee uitdagingen met elkaar verenigt: een sterk isolerend vermogen én een fraai design. Met deze nieuwe blikvanger in kunststof illustreert Profel dat - ook na 75 jaar - innovatie en 100% in-huis vakmanschap de drijvende krachten zijn van het familiebedrijf.  

LUMO 80 omvat een nieuwe kunststoflijn voor kozijnen, deuren en hefschuifpuien. Het nieuwe LUMO 80-gamma bouwt voort op de bestaande LUMO-reeks maar laat tegelijkertijd compleet nieuwe ontwikkelingen zien. Het diepere profiel van het kader biedt een sterk verbeterd isolerend vermogen en de smallere vleugels hebben een verfijnd en elegant effect, terwijl de lichtinval hierdoor tevens wordt vergroot.

Onderscheidend voor LUMO 80 is verder de fraaie esthetische afwerking die te danken is aan de scharnieren die geheel aan het zicht zijn onttrokken, een minimaal zichtbare hoeklasnaad, onzichtbare afwatering en raamkrukken in dezelfde of bijpassende kleur als het raam. LUMO 80 is een kunststofreeks van een nieuwe generatie met sterk isolerend vermogen én stijlvol design: het antwoord op een specifieke vraag van de bouwsector.

Modern, tijdloos of klassiek
Bij het LUMO 80 kozijnkader kan worden gekozen uit drie bijpassende vleugels om de woning de gewenste uitstraling te geven. De strak-moderne Fino vleugel (kader en vleugel in één vlak garanderen een uniform geheel met eigentijds karakter), Retro (traditionele, klassieke vorm zorgt voor een mooie authentieke stijl) of Primo (het tijdloze raam dat perfect matcht bij elke bouwstijl).

Met zijn uitstekende thermische en geluidsisolatie is LUMO 80 ideaal voor BENG (bijna energie neutrale gebouwen). Het hedendaagse kunststof dat standaard binnenin met staal is versterkt, is niet alleen vormvast, maar ook onderhoudsvriendelijk dankzij de antistatische folie. Tot slot biedt Profel keuze uit een ruim kleurenpalet, waaronder ook nieuwe houtimitaties als grijze eik, of een folie met ruwe textuurkleuren (aluminiumlook).

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kozijnen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist