Nationale kozijnenweken

Gratis kleur bij Profel dealers

Voor iedereen die nieuwe kozijnen overweegt, is er goed nieuws: tijdens de Nationale Kozijnenweken van 28 februari t/m 21 maart 2015, hebben alle Profel Select dealers in Nederland een opvallende actie: op alle nieuwe deuren en kozijnen geven zij de kleur cadeau. Maarten van Gerven van Profel Nederland: “Welke kozijnen en deuren men ook kiest tijdens de Nationale Kozijnenweken bij de Profel Select dealer: de consument haalt altijd eersteklas kwaliteit in huis. En zeker nu tijdens de Nationale Kozijnenweken, waar bij aankoop van nieuwe kozijnen en deuren elke gewenste kleur cadeau wordt gegeven!”Maarten vervolgt: “Kozijnen en deuren in een andere kleur dan wit? Dat kan! Er is een keuze uit bijna alle RALl-kleuren voor zowel kunststof, aluminium als hout. Traditioneel standgroen, stemmig grijs, gewaagd geel; maar altijd geslaagd. Een woning of appartement krijgt nét dat ene beetje meer sfeer of eigenheid mee. Want wit is mooi, maar andere kleuren kozijnen en deuren zijn vaak net iets specialer. De kunststof, aluminium en houten kozijnen en deuren van Profel zijn verkrijgbaar in vele kleuren en ook in combinaties van twee kleuren. We noemen dat bicolor.”

Keuze uit meerdere kleuren voor de voordelige prijs van wit! Welke kozijnen en deuren men ook kiest tijdens de Nationale Kozijnenweken bij de Profel Select dealer: u haalt altijd kwaliteit én zeker nu; kleur in huis. Mooi om te zien, makkelijk in onderhoud en met keuze uit meerdere kleuren voor de voordelige prijs van wit! De deuren en kozijnen van Profel zijn bovendien prachtig om te zien en makkelijk in onderhoud.. En natuurlijk zijn de kozijnen en deuren van Profel inbraak werend en hebben voortreffelijke isolatiewaarden.”

Expertise van Profel Select dealers
“Onze Profel Select dealers zijn zeer professioneel en goed opgeleid. Zij begeleiden consumenten in hun keuze naar de beste oplossing uit het ruime Profel-assortiment. In de showroom van de Profel Select dealers door heel Nederland wacht hen een onafhankelijk en professioneel advies”, aldus Maarten van Gerven. Hij benadrukt dat het niet alleen om kozijnen en deuren gaat, maar dat Profel Select dealers ook specialist zijn op het gebied van schuifpuien en garagedeuren.

Unieke actie, alleen tijdens de Nationale Kozijnenweken
Consumenten die interesse hebben in de actie van de Profel Select dealers zijn van 28 februari t/m 21 maart 2015 welkom in de showrooms van de vele Profel Select dealers door heel Nederland. Maarten van Gerven: “Zij profiteren tijdens de Nationale Kozijnenweken van deze speciale actie: op alle nieuwe deuren en kozijnen de kleur cadeau.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kozijnen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist