Knipping kozijnen

Kwaliteit bestaat uit 1000 kleine dingetjes

Het familiebedrijf Knipping is al ruim 35 jaar gespecialiseerd in het leveren en vakkundig plaatsen van kozijnen, ramen, deuren, tuindeuren, luxe voordeuren, schuifpuien en dakkapellen in onderhoudsvrije materialen als kunststof en aluminium. Vooruitstrevend inzicht en vakmanschap maakt dat wij met deze materialen praktisch alle mogelijke uitvoeringen en kleuren kunnen leveren: landelijk, klassiek, modern of design! Diverse innovaties zorgen ervoor dat onze producten niet alleen onderhoudsvrij zijn, maar u ook helpen extra te besparen op energie, de geluidsoverlast tot een minimum terug te brengen en de beveiliging van uw huis te maximaliseren. Kortom: onze producten mag u in elk opzicht de juiste investering noemen.

Unieke combinatie van moderne techniek en authentiek uiterlijk
Alle producten worden in eigen fabriek in Nederland gefabriceerd onder de merknaam Knipping. Productontwikkeling is de missie van Knipping. Vanuit die missie ontwikkelt Knipping nu ruim 35 jaar een modulair kozijn- en deursysteem dat is samengesteld uit een basisconstructie van kunststof en aan de buitenzijde is voorzien van aluminium gepoedercoate schaaldelen. Hierdoor kan Knipping een kozijn of deur in vrijwel elke gewenste vorm en kleur leveren en gelijktijdig technologie bieden die aan de allernieuwste technische en energetische eisen voldoet.

De constructie van Knipping kozijnen en deuren maakt een warmtedoorgangs coëfficiënt (Uw) mogelijk van 0,78. Dat maakt Knipping kozijnen en deuren geschikt voor toepassing in Passiefhuizen.

Naast isolatie is ook goede ventilatie belangrijk. Niet alleen voor uw gezondheid, maar is ook belangrijk voor de staat van uw huis. Doorgaans wordt er geventileerd door middel van ventilatieroosters. Deze zorgen echter voor een ‘isolatielek’ in het raam, zijn tochtgevoelig, worden vies en zien er niet fraai uit. Knipping heeft hier betere alternatieven voor waardoor roosters vaak niet meer nodig zijn.

De Knipping Prolux™ dakkapel heeft een ingenieus dak waarin goede isolatie, meer licht en extra stahoogte in de kapel gecombineerd zijn. De constructie is zodanig uniek, dat Knipping er patent op heeft gekregen.

Een unieke kunststof magneetsluiting onder Knipping deuren zorgt voor een vocht- en tochtvrije afsluiting.
De productontwikkeling is ook terug te vinden in de uitvoering van ambachtelijke kozijn- en deurstijlen en kleuren. Geschaafde bovendorpels, gietaluminium deurroosters, verspringende bovenlichten, weldorpels, stompe verbindingen, glas-in-lood… Het kan allemaal. Evenals levering in ruim 220 RAL-kleuren en een serie historische streekkleuren.

Door de combinatie van kunststof en aluminium wordt een hele sterke constructie verkregen. Met deze constructie is het zelfs mogelijk extra hoge deuren te maken met wel een hoogte van 2850mm. Deze extreem hoge deuren worden steeds vaker toegepast in nieuwbouw woningen.

Het vakmanschap van Knipping ziet u ook terug in de deuren met een gietaluminium deurroosters naar authentiek model zoals de Résidence deur en Royale deur.

Veiligheid wordt verkregen door middel van veiligheidsscharnieren met en meerpunts vergrendeling tot wel 9 vergrendelingen.

Tochtvrije montage
Alle producten worden voor vakkundige Knipping montageploegen gemonteerd. Goede isolatie begint met de aansluiting van het kozijn of de deur tegen de muur. Hoe beter dit luchtdicht en koudebrugvrij aansluit, hoe beter de isolatie daadwerkelijk werkt. Daarom past Knipping geen stelkozijnen met aanslagen toe, in plaatst daarvan monteren wij nauw tegen de muur en dichten wij af met een zeer hoogwaardige kwaliteit compressieband en een afdichting van 2 componentenschuim voor een perfecte thermische en akoestische afdichting.

De oude materialen worden afgevoerd en gerecycled.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kozijnen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist