K-Vision kunststof kozijnen

De kunst van kunststof

Profine Nederland is leverancier van het profielsysteem K-vision. Deze profielen worden in Nederland geleverd aan gerenommeerde fabrikanten van kunststof kozijnen, ramen en deuren. De kozijnenfabrikant voegt aan ons profielsysteem zijn eigen kennis en specialisme toe. Zij maken de keus voor bijvoorbeeld glasmogelijkheden en bijpassend hang- en sluitwerk. Last but not least is de montage essentieel. Een kozijn is pas goed als het perfect in uw woning is geplaatst. Laat u dus terdege over de mogelijkheden voorlichten bij uw verkooppunt.

 

Kleursystemen
Er is een speciale selectie gemaakt van kleuren die u de mogelijkheid geven kozijnen te kiezen die passen bij de woning waarin ze geplaatst worden. Zo zijn er verschillende kleursystemen waaronder een met nerfstructuur of met een glad oppervlak (acrylaat oppervlak). Beide systemen zijn hoogwaardige industriële systemen en het is uiteindelijk waar uw voorkeur naar uit gaat.

Toelichting nerfstructuur
Structuurfolie
UV-bestendig
Schilderen onnodig
Kleurecht
Houtkleuren mogelijk
KOMO certificaat

Toelichting gladde acrylaat toplaag
Acrylaat oppervlak (krasvast)
UV-bestendig
Schilderen onnodig
Kleurecht
Glad, strak uiterlijk
KOMO certificaat

Kwaliteit
K-vision kozijnen zijn voorzien van een KOMO Attest met Certificaat. Dit houdt niet alleen in dat alle geproduceerde kozijnen door het onafhankelijke KIWA/SKG instituut steekproefsgewijs meerdere keren per jaar worden getest bij de fabrikant, maar ook het productieproces van de Nederlandse fabrikant. Hierdoor heeft u de garantie dat u een kozijn koopt van een constante zeer hoge kwaliteit. Verder hebben wij de ingebouwde kozijnen van de laatste 30 jaar laten testen door BDA geveladvies.Hieruit blijkt ook dat de kozijnen gemaakt zijn door Nederlandse kozijnfabrikanten die de veroudering met glans doorstaan.

Onderhoud
De kunststof kozijnen behoeven nagenoeg geen onderhoud. Tijdens het wassen van de ramen is het zinvol het kozijn met een niet agressief schoonmaakmiddel mee te nemen.
Controleer regelmatig uw hang- en sluitwerk; daar waar nodig een druppeltje olie. Dit garandeert u een leven lang een perfect kozijn. Voor uitgebreide informatie kunt u contact opnemen met uw verkooppunt.

Inbraakwerendheid
Het is een veilig gevoel als u onze kozijnen in uw woning heeft, want al onze systemen zijn tegen inbraak getest.
Deze kozijnen hebben het best geteste hang- en sluitwerk wat er op de Nederlandse markt te verkrijgen is.
Ze hebben daarom met glans alle inbraakwerendheidsproeven doorstaan en zijn uitgerust met het SKG keurmerk en het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Ik heb Kömmerling / Trocal of KBE in mijn woning en er moet iets vervangen worden
Het K-vision profielsysteem combineert het beste van de drie merken Kömmerling, Trocal en KBE in één systeem. Voor onderdelen uit het Kömmerling, Trocal of KBE programma dient u dus ook contact op te nemen met een geautoriseerde K-vision kozijnfabrikant.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kozijnen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist