Gealan brengt nieuw profielsysteem

Gealan Houtlook.

Het allernieuwste profielsysteem voor de Nederlandse markt als aanvulling op het bestaande S 8000 NL Plus systeem. Brengt nog meer keuze- en variatiemogelijkheden in profielmodel en kleuren. Het rechte kubusvormige design benadert perfect de uitstraling van het houten kozijn maar dan gecombineerd met de goede eigenschappen van kunststof kozijnsystemen zoals: onderhoudsarm, inbraakwerend, hoge thermische isolatie, geluidswerend en ventilatie.

Zowel in nieuwbouw- als in renovatieprojecten kunnen de gevelaanzichten het perfecte aanzicht krijgen als een traditionele uitstraling gewenst is en profiteren opdrachtgevers en gebruikers van de voordelen van kunststof.

Gealan Houtlook is tevens ontwikkeld om de rechte “houtlook verbindingen” beter tot recht te laten komen.

Met het Houtlook “verticale schuifraam” biedt Gealan met het kubusvormige Houtlook systeem de oplossing voor renovatie van authentieke verticale schuiframen met de voordelen van kunststof.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kozijnen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist