Een schuifpui van kunststof

Altijd een goede keuze

Kunststof schuifdeuren zijn een plus voor iedere woning. Ze bezorgen je namelijk zowel een goede isolatie en zijn ook nog eens onderhoudsarm. Je hoeft alleen nog af en toe schoonmaken. Onze kunststof schuifpuien hebben een erg goede prijs / kwaliteit verhouding.

Optimale isolatie
Dus met goede kunststof schuifpuien ga je voor zowel optimale isolatie, prettig lage stookkosten, weinig onderhoud en een lange levensduur. Dat is helemaal het geval als je het combineert met kunststof kozijnen. Meer daarover zie je op kunststofkozijnen.nl.  

Voordelen
Een schuifdeur heeft het voordeel dat je geen enkele ruimte inlevert zoals bij een galerij, tuin of loggia met openslaande deuren. De dunne slanke frames en grote ramen laten extra veel daglicht binnen. En mensen hebben zon nodig, Zo worden binnen en buiten één geheel en geniet je heerlijk het hele jaar door van uw tuin.

Keuzes
Je kunt een schuifpui in 3 delen, 4 delen en zelfs 5 delen kopen zoals je ziet op schuifpuiprijzen.nl.

Hoe het werkt
De deur van zo’n schuifpui wordt een paar millimeter tot centimeter gelift terwijl je hem soepel open schuift met minimale inspanning. Zelfs bij hele grote brede schuifdelen tot wel 4 meter breed schuif je ze makkelijk open. Zelf kinderen kunnen dit prima doen.

Uitstraling
De slanke kozijnen geven een moderne, ruimtelijke uitstraling en extra veel lichtinval in huis. Dankzij het isolerende glas en het isolerende rubber aan de onderkant is het binnen altijd behaaglijk. Ook deze pui kan uit twee tot maar liefst vier delen bestaan en heeft een lage dorpel. Dit is de onderkant van de schuifconstructie. Rolstoelen en kinderwagens rijden er zo prima zonder problemen overheen.

De kleur en het oppervlakte is altijd een punt van overleg. Wil je bijvoorbeeld glanzende schuifpui of een met een houtnerf structuur? Dan brengt een leverancier de kleur aan met een folie. Deze folie komt met een houtnerfstructuur of is dus glad naar wens. Hij is bijna altijd UV-bestendig. Dat maakt de schuifpui ook voor langere tijd kleurvast en onderhoudsvrij. Wij hebben een ruime keuze in kleur en verschillende houttinten.

Samengevat:
De voordelen van een kunststof schuifpui zijn:
-Uitstekende isolatie
-Budgetvriendelijk
-Onderhoudsvriendelijk
-Grote stijlvrijheid
-Geen drempel

Een lange garantie (meestal 20 of 30 jaar)

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kozijnen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist