Deceuninck kozijnen

De eerste stap naar een nieuwe toekomst

Om in te spelen op de groeiende vraag naar optimalisatie en een prestatiegerichte aanpak, heeft Deceuninck een nieuw materiaalconcept ontwikkeld: Linktrusion.
Linktrusion is een uiterst innovatieve technologie die meer biedt dan een oplossing: het is een mix van verschillende oplossingen. Linktrusion combineert elementen met verschillende kenmerken en prestaties, die samen zo goed mogelijk aan een behoefte beantwoorden.

We moeten anders gaan denken
We moeten aan de toekomst denken. Dat beseffen we maar al te goed. We kunnen niet altijd op dezelfde manier blijven werken. Er staan ons heel wat uitdagingen te wachten: de fossiele brandstoffen raken op, het klimaat verandert, we moeten de biodiversiteit behouden, de afvalberg wegwerken… daarom ontwikkelen we vandaag het materiaal voor morgen.

Durven en doseren
Nieuwe en traditionele materialen durven combineren. De geschikte kenmerken en de juiste prestaties van de componenten goed doseren met als ultieme doel: de oplossing ontwikkelen die het beste beantwoordt aan een specifieke behoefte. Precies die uitdaging is Linktrusion aangegaan!


Milieuvriendelijke aanpak
Deze vernieuwende aanpak is een ecologisch verantwoorde benadering ten aanzien van het steeds schaarser worden van fossiele grondstoffen.
Linktrusion combineert nieuwe en traditionele technologieën in de zoektocht naar meer doeltreffendheid, flexibiliteit en schoonheid.


New is now !
‘New is now’ is meer dan een slogan. Voor Deceuninck is het een echte belofte aan u en de toekomstige generaties. Deze afspraak krijgt vorm in Linktrusion die voor de eerste keer is toegepast in de nieuwe collectie Zendow#neo ramen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kozijnen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist