Belisol kozijnen en deuren

Tendance

De luxe ‘look’ van aluminium en de kwaliteit en isolatiewaarde van kunststof: zo laten de nieuwe Tendance kozijnen en deuren zich beschrijven. De nieuwe productrange van Belisol is sinds kort overal in Nederland verkrijgbaar via de gespecialiseerde Belisol showroom.

Aluminium kozijnen onderscheiden zich door elegantie en geven visuele meerwaarde aan een woning. Waar aluminium raamprofielen echter voorbij worden gestreefd door kunststof is op het gebied van isolatiewaarden. Deze is bij kunststof raamprofielen simpelweg beter. Bovendien zijn de kosten voor aanschaf van kunststof kozijnen in vergelijking met aluminium lager.

Eigenaren van woningen, woningcorporaties en verenigingen van eigenaren beschikken nu met de Tendance-serie over een interessant (renovatie-)alternatief dat het beste van beide werelden combineert: de luxe uitstraling van aluminium aan de buitenkant van de woning en de comfortabele isolatie aan de binnenzijde.

De nieuwe Belisol-collectie bestaat aan de buitenzijde volledig uit aluminium; het raamprofiel is verfijnd en het kleuraanbod onbeperkt. Standaard kan voor de buitenkant worden gekozen uit maar liefst 25 kleuren. Wie kiest voor een kleurtje, komt dan ook bij de Tendance uit. Het kunststof aan de binnenzijde biedt de keuze uit wit of crème.

Kozijnen dragen bij aan het comfort van een woning. Ze hebben een grote invloed op het warmteverlies. Dubbelglas zorgt daarbij voor een goede thermische isolatie. De keuze voor de isolatiewaarde kan bij de Tendance-serie zelf worden gemaakt: de kozijnen worden geleverd met dubbelglas en zelfs met driedubbelglas. Aantrekkelijk pluspunt: de goede isolatie werpt ook in de zomer zijn vruchten af. Warmte wordt dan beter buiten gehouden, waardoor het binnen koeler blijft. Al met al kan dat bij elkaar zorgen voor een aanzienlijke besparing op de kosten voor verwarming en koeling.

Voor het Tendance-programma van Belisol is een rijke keuze aan accessoires leverbaar: ventilatie, inbraakbeveiliging, gezandstraalde of veiligheidsbeglazing, etc.. Ook aan de kleinste details werd bij de ontwikkeling van de Tendance-serie aandacht besteed. Zo wordt water afgevoerd via een verborgen systeem en kunnen de scharnieren optioneel onzichtbaar weggewerkt worden geleverd om de esthetiek niet te verstoren. Er is keuze tussen Tendance Pure (modern) en Prestige (klassiek) en Retro.

Tendance-kozijnen zijn leverbaar in verschillende fraaie uitvoeringen: vaste ramen met vaste vlakken, maar ook opendraaiende, draai-kiepramen en openvallende ramen. De enkel- en dubbel opendraaiende ramen worden daarbij aangevuld door parallelle schuif-kiepramen. De Tendance-deuren worden in binnendraaiende uitvoering geleverd.

Over Belisol
Belisol Kozijnen & Deuren werd in 1977 opgericht door Eugène Alen en Guy Lambin, met een eerste showroom in Brussel. Een pionierszaak, want een toonzaal was toen nog niet gangbaar. In 2013 telt de groep 83 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie. De eigen productie, centrale ontwikkeling en sterk vertakt franchisenetwerk met eigen montagedienst, zijn daarbij sterke troeven. Elke dag zijn er meer dan 100 montageploegen onderweg. Belisol verbindt zijn naam aan de sport als hoofdsponsor van de wielerploeg Lotto-Belisol.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kozijnen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist