7 redenen om raamfolie te kopen

wat maakt glasfolie nu zo uniek

In veel huizen biedt het plaatsen van raamfolie de ideale oplossing om inkijk van voorbijgangers te voorkomen. Maar wat maakt glasfolie nu zo uniek, en waarom zou je raamfolie kopen in plaats van een rolluik of gordijnen? De meest belangrijke redenen om raamfolie te kopen, vind je hier.

1. Het is goedkoop
Laten we eerlijk zijn: er zijn veel redenen om glasfolie aan te schaffen, maar het feit dat het ontzettend goedkoop is speelt ook een grote rol. Waar je al snel tientallen tot honderden euro’s kwijt bent aan luxe rolgordijnen, heb je glasfolie al voor een paar tientjes in huis.

2. Het biedt privacy
Deze goedkope, praktische oplossing biedt je ook meteen alle privacy die je nodig hebt. Je kan het zo hoog, of laag plaatsen als je zelf wilt, en is hierdoor geschikt voor iedere woning.

3. Nuttig in het hele huis
Je kan het glasfolie dan ook in het hele huis gebruiken. Je kan in de badkamer besluiten om het glasfolie over de gehele ruit te plakken, en in de woonkamer juist een kleine strook om ook zelf nog wat buiten te kunnen kijken.

4. Handig op maat te maken
Het is ontzettend handig om het folie zelf op maat te maken. Waar je rolgordijnen of andere raamdecoratie vaak op maat moet bestellen, heb je voor het glasfolie enkel en alleen een schaar nodig. Je knipt het folie in no-time op maat, en kan er zelfs nog leuke creatieve uitingen mee maken.

5. Makkelijk te plaatsen
Het plaatsen van het folie is dan ook zo gedaan. Het enige wat je nodig hebt is voldoende handjes, een spuitfles met water, een trekker, en wat geduld. Maak de ramen goed schoon, en spray vervolgens wat water op het oppervlak: dit maakt het bubbel-vrij plakken makkelijker. Plaats het folie, en gebruik een trekker om al het water onder het folie vandaan te laten komen: en klaar is kees!

6. Het is decoratief
Nu is dat glasfolie natuurlijk erg handig om de privacy in de woning te bewaren, maar het is ook nog eens erg decoratief. Je vind het folie in allerlei vormen en maten, en kan een stijl passen die bij jouw interieur past. Het geeft je interieur direct een mooie, luxe en moderne uitstraling.

7. Het past overal
Het past dan ook overal bij. Het staat perfect in de badkamer, maakt de woonkamer stijlvol en de keuken tijdloos. Welke interieurstijl je ook hebt: het glasfolie laat je woning er mooi en strak uitzien.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist