Kitchzen

 Naam: Kitchzen
 Branche: Keukens
 Website: www.kitchzenitair.nl
   

Over Kitchzen
De Kitchzenkeuken is oogstrelend mooi! Licht of donker, met of zonder greep, groot of klein: deze keuken straalt altijd. Wat maakt de Kitchzenkeuken zo bijzonder?

Ten eerste natuurlijk het materiaal: hij is geheel - ook het korpus! - opgebouwd uit bamboe, het meest duurzame en milieuvriendelijke bouwmateriaal dat er is. Dit hout wordt gecombineerd met een zeer bijzonder werkblad dat is vervaardigd van het nieuwe, innovatieve materiaal ECO. Dit bestaat voor 75 procent uit gerecycled glas, porselein en spiegelglas. De finishing touch vormt de apparatuur uit het Eco Easy Home assortiment van Bauknecht. Met deze moderne, efficiënte apparaten bespaart een huishouden automatisch op het energiegebruik. Dit alles wordt individueel vormgegeven en voor de persoonlijke wensen op maat gesneden door de beste keukenvakmensen. Resultaat: Kitchzen!

De basis van deze duurzame keuken is bamboe. Dit wonderbaarlijke, snelgroeiende onverwoestbare gras levert in vijf jaar tijd een paar honderd houten palen af, met bijna eenzelfde hardheid als tropische houtsoorten. En het mooie is dat na winning van dit hout, uit de wortels eronder gewoon weer nieuwe bamboescheuten opkomen. Een bamboebos gaat nooit verloren, in tegenstelling helaas tot het tropisch regenwoud. Voor toepassing in bijvoorbeeld een keuken wordt er van stroken hout uit deze bamboepalen plaatmateriaal gemaakt dat verschillende patronen kan opleveren. Het hout wordt op de gewenste kleur gebracht door het op een bepaalde manier te laten drogen en eventueel te bewerken met een milieuvriendelijke olie.

De Kitchzenkeuken biedt verschillende fronten van bamboe; trendy greeploos maar ook met greep, en uitgevoerd in een lichte of donkere variant. ‘Eco' als hij is biedt hij alle moderne comfort en techniek. De Intivo-laden zijn uitgevoerd in edelstaal gecombineerd met stijlvol glas en bieden een optimale, ergonomische indeling voor overzichtelijk opruimen. Met Servo-Drive (elektrische opening) zijn ze voorzien van de meest recente techniek.