Zo maak je je keuken extra netjes

en geordend

Als je ook zo’n echte opruim fanaat bent en je het liefst alles in mooie bakjes opbergt, verdeeld en sorteert, dan is ook vast je keuken vroeg of laat aan de beurt. De keuken is echter misschien best lastig op te ruimen en te sorteren. Dingen komen vaak van allemaal verschillende plekken en passen niet goed bij elkaar, er is enorm veel om te sorteren, er komt maar geen einde aan. Hoe kun je de keuken dan het beste aanpakken? De volgende dingen zijn erg handig en maken jouw keuken ook naar een nette en georganiseerde plek.

Mooie, glazen kruidenpotjes

Je hebt het online vast wel eens gezien in van die ‘picture perfect’ huizen op Instagram of Pinterest: een la vol die perfect vol staat met kruidenpotjes, allemaal gelabeld met een mooie sticker waarop staat welke kruid het is. Wauw! Niet alleen ziet dit er erg mooi uit en is het gewoon prachtig om te zien, het scheelt je veel rommel. Kruidenpotjes kunnen namelijk nogal rommelig zijn en door het verschil in grootte van de verschillende potjes staat het al snel een beetje rommelig op de plank. Dit soort potjes zijn dus echt enorm handig. Zet ze bijvoorbeeld op een kruidenrek of in een la.

Ruim de lades op

Heb je ook allemaal lades in huis met allemaal losse dingen erin? Dat is niet erg netjes! Door gebruik te maken van een ladeverdeler in elke la kun je de lades helemaal netjes maken en zo indelen zoals jij het wil. Dingen zoals bestek kun je netjes verdelen, maar ook de snack lade of de lade met extra servies en dergelijke kun je zo netjes indelen. Ga dan ook op zoek naar een ladeverdeler die perfect past in jouw lades, zodat je geen losse ruimte over houdt waar dingen achter of naast kunnen vallen, en zodat de bak niet gaat schuiven.

Probeer het meeste weg te stoppen

Natuurlijk hoeft je keuken niet te lijken alsof er niemand leeft, maar door alles weg te stoppen en op te bergen maak je de ruimte logischerwijs een stuk netter en lijkt het ook allemaal automatisch enorm mooi opgeruimd en gesorteerd. Haal bijvoorbeeld een broodbak voor je brood, zet apparaten die je niet gebruikt in een kast, berg schoonmaakmiddelen en doeken netjes op, houd het servies uit het zicht, enzovoort. Natuurlijk kun je bepaalde dingen juist wel in het zicht laten, zoals die mooie zout- en pepermolen of je mooie glazen kruidenpotjes. Kijk wat je wel en niet opbergt, en maak er wat moois van.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Keukentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist