V-zug keukens

van en voor de meerwaardezoeker

Als pionier in het creëren van hoogwaardige en subliem vormgegeven keukentoestellen, gaat het Zwitserse V-ZUG continu op zoek naar nieuwe manieren om te innoveren en te inspireren. Daarom bouwen ze hun aanwezigheid op de designbeurs Salone del Mobile.Milano dit jaar volledig op rond hun verbindende rol tussen diverse disciplines. Ter inspiratie en om ieders visuele honger te stillen, kan je bij V-ZUG op maar liefst vier locaties proeven van kunst en design. De Italiaanse designer en gelegenheidscurator Elisa Ossino staat in voor het conceptuele luik, terwijl Dominik Hartmann en Joe Schoefield hosts van dienst zijn voor de VIP-events. Met een sterke focus op innovatie en circulariteit zorgt V-ZUG zo voor een boeiend en uitdagend spel tussen architecten, ontwerpers, chefs en artiesten.

Honger naar kwaliteit

Op verzoek van V-ZUG verwelkomt Elisa Ossino samen met medecurator Josephine Akvama Hoffmeyer gasten in hun H+O Apartment Gallery voor ‘A taste of V-ZUG’. In dit zorgvuldig samengestelde interieur trakteren chefs van de V-ZUG Gourmet Academy de bezoekers op een culinaire beleving die de zintuigen prikkelt. Bovendien is V-ZUG Muuto’s partner voor de ontbijtsessies die er op dinsdag, woensdag en donderdag plaatsvinden.

Van dinsdag t.e.m. vrijdag voorziet V-ZUG ook tijdens de lunch haar gasten van culinaire hoogstandjes in het iconische Clotilde Brera. Nadien kan opnieuw naar het H+O Apartment Gallery getrokken worden voor meer lekkers van de V-ZUG Gourmet Academy. ’s Avonds kan je de dag tenslotte afsluiten in het Museo Poldi Pezzoli, waar de ‘V-ZUG x Monocle Talks’ plaatsvinden. Een avond die gevuld wordt met boeiende conversaties over hoe intelligent design en circulaire oplossingen ons het leven in de toekomst makkelijker kunnen maken. Deze dialogen worden steeds aangevuld met een aperitief en walking dinner in het Salone dell’Affresco en de orangerie van het museum.

Oog voor schoonheid

Als voorproever op de V-ZUG Studio die deze zomer in Milaan opent, zetten de Zwitsers tijdens de beurs de deuren van de nieuwe showroomlocatie al even open. Met FLUXUS laat V-ZUG Elisa Ossino en Stefano Roveda de casco-studio overnemen voor een prikkelende tentoonstelling die de grens tussen kunst en design opzoekt. Aan de hand van een artistieke installatie met stoom, water en licht wordt de bezoeker geïmponeerd door een circulair belevingskunstwerk gebouwd op V-ZUG’s bedrijfswaarden.

Met dit verrassende en bijzondere programma onderstreept V-ZUG haar rol als katalysator voor cross cultural samenwerkingen tussen verschillende pioniers in design, kunst, cultuur en gastronomie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Keukentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist