V-Zug keukens

Alles voor een groene toekomst

Als Zwitsers bedrijf zit respect voor de natuur en de leefomgeving V-ZUG in de genen. De organisatie zet dan ook stevige stappen naar een volledig duurzame werkwijze en dito toekomst van de sector. Dit doet V-ZUG aan de hand van energie- en waterbesparende innovaties bij hun toestellen, maar ook door in het productieproces steeds op zoek te gaan naar hoe het beter en minder belastend voor het milieu kan. Dankzij een reeks maatregelen draait het V-ZUG-hoofdkwartier dan ook al sinds 2020 100% CO2-neutraal. Toch is het doel daarmee niet bereikt: net als bij de zuinigheid en de performance van hun keukentoestellen, sleutelen ze ook op globale schaal verder aan een groene toekomst.

Duurzaam productdesign
V-ZUG rolt z’n groene visie wereldwijd uit, één toestel tegelijk. Huishoudtoestellen zijn voor het gemiddelde gezin de grootste energievreters. Het loont dan ook om te kiezen voor slimme apparaten die ons zo zuinig mogelijk bijstaan in het dagelijks leven. Zo heeft V-ZUG met de AdoraDish V6000 als eerste bedrijf ter wereld een vaatwasmachine met warmtepomp gelanceerd, en met de stoomoven CombiSteamer V6000 45, de bakoven Combair V6000 60, de CombiCookTop-kookplaat en CoffeeCenter V60000 45-koffiemachine een reeks huishoudtoestellen met verbluffende prestaties en een al even indrukwekkend A tot A++ energielabel.

Om het overzicht bij zoveel vernuft niet te verliezen, biedt V-ZUG EcoManagement bij sommige toestellen aan. Een slimme manier om het verbruik van energie en/of water op te volgen. Selecteer het energiebesparende programma tijdens het wassen of drogen om het huishouden zo nog energie-efficiënter te runnen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist