V Zug

Excellence line

Onevenaarbare precisie, een typerend en tegelijkertijd minimalistisch ontwerp, complexe technologieën die uitblinken in gebruikscomfort: dat is waar voor ons magie voor staat. Magie ontstaat wanneer alle details perfect op elkaar zijn afgestemden elk detail de belichaming van excellentie is.

Onze designfilosofie
Uitmuntendheid, of Excellence, kun je volgens ons enkel bereiken door terug te keren naar de essentie , door de duurzaamheid van een tijdloos design en met respect voor onze kostbare natuurlijke grondstoffen. Daarom perfectioneren we zelfs de kleinste details.

Voor ons betekent eenvoud dat we de complexe technologieën die in onze toestellen zitten, combineren met een zo eenvoudig mogelijke bediening. Ongeacht of u nu een chef-kok of een gelegenheidskok bent, jong of oud bent, iedereen moet onze toestellen meteen zonder enige moeite kunnen bedienen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist