SieMAtic PURE-lifestyle

Zwevend dressoir

Een designconcept voor huiselijke elegantie. Het zwevende dressoir uit de nieuwe SieMatic- lifestyle PURE verbindt het kookgedeelte op volmaakte wijze met het woongedeelte. Alle woonfuncties komen zo bij elkaar. De kunst van het weglaten, tot in de perfectie uitgevoerd. Kenmerkend voor het design van de nieuwe SieMatic-collectie in de lifestyle PURE is de dialoog tussen lijnen en oppervlakken die consequent zichtbaar is gemaakt. Zelfs bij legplanken en dressoirs.

Lijnen worden vlakken. Lijsten creëren de achtergrond van de ruimtes. Kubistische vormen vloeien uit in sculpturen. Grafische helderheid brengt de inrichting in perfecte balans met de architectuur. De nieuwe PURE-lifestyle van SieMatic, ontwikkeld in samenwerking met de Berlijnse architectuur- en designstudio KINZO, geeft het concept ‘minimalistische keuken’ geheel nieuwe contouren – en daarmee een uniek karakter.

Kenmerkend voor de nieuwe collectie is de elegante, twee centimeter smalle lijst die de inbouwelementen omkadert. Dit SieMatic Frame Design trekt duidelijke grenzen, terwijl het tegelijkertijd ruimte geeft aan een grote verscheidenheid aan design- en opstellingsopties. Keukens in grote, open ruimtes worden daardoor individuele, sculpturale elementen, of zelfs kunstwerken die zijn geïntegreerd in de omringende architectuur.

De ruimtes die omkaderd worden door twee centimeter smalle lijsten kunnen op talloze manieren ingevuld worden. De ranke, zwarte aluminiumprofielen met bijna ondoorzichtige glazen deuren contrasteren chic met het ‘lotuswit’ van de lijsten.

Over SieMatic
SieMatic is een premium keukenmerk, opgericht in 1929. De keukens van SieMatic staan internationaal bekend om de excellentie in design, tijdloze elegantie en uitzonderlijke functionaliteit. De exclusieve SieMatic-showrooms en keukendealers tonen de ontwerpprincipes achter de drie designthema’s: URBAN, PURE en CLASSIC – in steeds evoluerende interpretaties, in meer dan zestig landen. Het bedrijf wordt geleid door de derde generatie: managing partner Ulrich W. Siekmann. De producten van SieMatic worden in Duitsland onder milieuvriendelijke omstandigheden gefabriceerd.

Iedere SieMatic stijlcollectie is een podium voor een individuele en eigentijdse levensfilosofie, die wordt uitgedrukt in het design van de meubels en de keuze voor kleuren en materialen, en ook in de geïntegreerde interieurarchitectuur-concepten die de persoonlijkheid en levensstijl van de bewoners weerspiegelen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist