SieMatic Mondial

Weelde, opnieuw geïnterpreteerd

Echte persoonlijkheid onderwerpt zich aan geen enkele norm. Het expressieve design van SieMatic Mondial spreekt een minimalistische, moderne en geometrische vormentaal zonder traditionele ornamenten en opsmuk. Met gewaagde kleuren en vormen, gepaard gaand met expressieve materialen en materiaaldiktes, overschrijdt het de grenzen van het keukendesign. En opent het een zinnenprikkelende wereld van weelde, eenvoud en sensualiteit.

Met zijn visionaire designtaal verbindt de nieuwe SieMatic MONDIAL de strakheid van geometrische vormen met de weelde van expressieve materialen om te komen tot een uiterst zinnenprikkelende ervaring.

Het fascinerende samenspel van materiaal, vorm en kleur geeft de keuken een uitzonderlijke présence en zorgt tegelijkertijd voor verbinding met de omringende architectuur. Vorm, vervolmaakt.

Uitgelezen materialen en de vervolmaakte kunst van de afwerking maken ieder detail van een SieMatic Mondial tot een zinnelijke ervaring, terwijl de verfijnde puurheid van het ontwerp getuigt van klasse en kwaliteit. Met dit expressieve uiterlijk, zonder enige opsmuk, wordt een unieke plek gecreëerd, volledig in harmonie met zijn omgeving. En uw persoonlijkheid.

De perfecte verbinding en samenhang tussen ruimte en keuken.
De visionaire vormentaal van Mondial, die op organische wijze in de architectonische context is geïntegreerd, opent zich naar de ruimte, verbreedt de vormgevingshorizon en verlegt zo de grenzen van conventionele keukenconcepten. Deze visueel buitengewone synthese van de kunsten weerspiegelt een zelfbewuste generositeit waarin niets overbodig lijkt. Esthetiek en authenticiteit worden één.

De expressieve combinatie van extravagante natuurlijke materialen creëert een indrukwekkende visuele en tactiele ervaring. Elk detail van een Mondial beschikt over meesterlijk vakmanschap, getuigt van diepe waardering voor de hoogste kwaliteit en is een bewijs van het streven naar maximale perfectie.

Een sculptuur van expressie en reductie.
Zelden werden edel natuursteen en hoogwaardig hout zo expressief geïntegreerd in de architectuur van een keuken. De combinatie van de rechte lijnen met halve cirkels, en een uitgebalanceerd evenwicht tussen ranke en massieve elementen onthult een sculpturale kwaliteit van buitengewone présence en de hoogste waarde.

De halve cirkelvorm van het uitermate solide werkblad in mystiek donker kwartsiet lijkt te zweven boven de ranke kasten me hun fragiel uitziende glazen fronten. Hun proporties definiëren de expressieve designfilosofie van een MONDIAL-keuken.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist