SieMatic Keukens

Tijdloos door traditie

 

Een compleet nieuwe designstudio in Keulen, de lancering van de nieuwe Concept Kitchen en de feestelijke viering van een gedenkwaardig jubileum: SieMatic grossiert dit jaar in state-of-the-art nieuws.

SieMatic am Neumarkt
Wie de volledig opnieuw ontworpen designstudio “SieMatic am Neumarkt” in de Keulse wijk Neumarkt inloopt, ziet meteen dat het nieuwe gamma van SieMatic een stuk verder gaat dan alleen keukens van topklasse. Op een oppervlak van ruim 300 vierkante meter presenteert het premiummerk zich in een ambiance die je eerder ervaart als een exclusieve boetiek dan als een keukenzaak. Ondanks dat de keuken altijd het focuspunt blijft, is “SieMatic am Neumarkt” vooral een presentatie van interieurconcepten. SieMatic toont er zijn drie lifestyles PURE, URBAN en CLASSIC die de persoonlijkheid en levensstijl van hun eigenaars weerspiegelen.Concept Kitchen
LivingKitchen 2019, het internationale keukenevent op de Keulse beurs imm cologne, was de uitgelezen mogelijkheid om de hoogtepunten van de drie SieMatic-lifestyles in een nieuw licht te zetten. Zowel internationale handelspartners als particulieren waren uitgenodigd om SieMatic in het hart van de keukenwereld te ervaren. En om hun visie op de huidige internationale trends op het gebied van design, materialen en klantvoordeel met iedereen te delen. In het bijzonder lag de nadruk op de lifestyle PURE en de nieuwe greeploze SieMatic-keuken. Dat uitzonderlijke concept, dat zijn wereldpremière beleefde op Eurocucina 2018 in Milaan als de “Concept Kitchen”, kan in het tweede kwartaal van dit jaar besteld en geleverd worden.

Moderne keukenstijlen sinds 1929
Voor het Duitse familiebedrijf SieMatic is 2019 een bijzonder jaar: het viert zijn 90-jarige bestaan. Al bijna een eeuw gebruikt SieMatic zijn ervaring en expertise voor de ontwikkeling en vervaardiging van keukens die niet alleen uitblinken in tijdloze elegantie, maar ook in uitzonderlijke kwaliteit. Al sinds de oprichting in 1929 wordt SieMatic - de uitvinder van de greeploze keuken – als innovatief gezien. SieMatic heeft voortdurend zijn stempel gezet op de keukenbranche. De geraffineerde, innovatieve productontwerpen zijn vaak onderscheiden met prestigieuze internationale designprijzen: van de iF Design Award en de Good Design Award tot de “reddot best of the best” en de German Design Award in Gold.
Maar een SieMatic is nooit alleen maar een designstatement; het is bovenal het hart van het huis. Al die jaren van expertise op het gebied van keukens worden weerspiegeld in overtuigende, intelligente en functionele details in het keukendesign.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist