SieMatic Design keukens

SmartLaque

Nergens worden meubels zwaarder belast dan in de keuken. Daarom moeten juist hier materialen van hoge kwaliteit en perfecte afwerking gebruikt worden. De SieMatic SmartLaque straalt de elegantie van woonmeubels uit, en is tegelijkertijd volledig bestand tegen de hoge belasting in de keuken.

 

De nieuwe exclusieve SieMatic SmartLaque fronten worden vervaardigd in een innovatief lakproces dat de hoogste flexibiliteit voor de planning mogelijk maakt en eersteklas kwaliteit garandeert.

Een zijdematte keuken met anti-fingerprint toplaag.
Een keuken met SmartLaque fronten met zijdematte oppervlakken van SieMatic scheelt veel poetsen. Door de extra zijdematte toplaag met anti-fingerprint effect hechten vet en vuil zich minder snel. Dat bespaart u veel tijd.ardigd in een innovatief lakproces dat de hoogste flexibiliteit voor de planning mogelijk maakt en eersteklas kwaliteit garandeert.

Een zijdematte keuken met anti-fingerprint toplaag.
Een keuken met SmartLaque fronten met zijdematte oppervlakken van SieMatic scheelt veel poetsen. Door de extra zijdematte toplaag met anti-fingerprint effect hechten vet en vuil zich minder snel. Dat bespaart u veel tijd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist