Zilverstad kinderbestek

Eten met Jokie en Sprookjesboom

Zilverstad stapt in de wondere wereld van de Efteling! Samen met de Efteling heeft Zilverstad een collectie kindercouverts enverzilverde geschenken ontwikkeld voor de Efteling-merken Jokie en Sprookjesboom.

Vanaf heden zijn het 2-delige kinderbestek Jokie en het 4-delige meisjesbestek Sprookjesboom volop verkrijgbaar.

Jokie is de ontdekkingsreiziger uit de bekende Efteling-attractie Carnaval Festival. Samen met zijn vriendinnetje Jet verkent hij de hele wereld. Het besteksetje bestaat uit een vork en een lepel met op de top Jokies vrolijke gezicht.

De Sprookjesboom bestekset is speciaal voor meisjes, want op de verpakking en de bestekonderdelen zelf staan Assepoester en Roodkapje. Sprookjesboom is de oude wijze boom die al zo lang het Sprookjesbos staat dat hij alles weet over de bekende Sprookjesbosbewoners Assepoester,

Roodkapje en anderen. Begin 2013 zal er ook een jongensvariant gelanceerd worden. Beide besteksets zijn vervaardigd uit 18/10 RVS en kunnen in de vaatwasser.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist