Villeroy & Boch zomerservies

Mariefleur

Met Mariefleur heeft Villeroy & Boch haar productenlijn uitgebreid met een nieuw fris servies met zomers bloemendecor. Sterke intense bonte kleuren zoals roze, lichtgroen en geel zorgen voor een landelijke stijl die modern aandoet. Het decor is een zeer eigentijdse invulling van het bekende bloemmotief. De wilde weide op de achtergrond en de heldere bloemen die over de rand van het bord lijken te groeien brengen een heerlijke zomerse, kleurrijke sfeer op tafel.

Eén servies maakt zeker zomer
Mariefleur is gebaseerd op de bekende vormen van de New Cottagecollectie die gekenmerkt wordt door een design van natuurlijke vormen en eigentijdse lifestyle thema’s. De verschillende onderdelen van Mariefleur hebben elk een andere bloemendecoratie. Het servies heeft zowel ronde als ovale ontbijt- en dinerborden en soepkommen. De koppen en kop en schotels zijn alleen beschikbaar in het ronde ontwerp. Opvallend zijn de handgrepen die eruit zien als een gestileerd blad. Met de zeer gevarieerde collectie van Mariefleur heeft u zo de zomer in huis. De verschillende delen van de Marifleurcollectie zijn van premium porselein en kunnen eenvoudig met elkaar gecombineerd worden. Het decor is magnetron- en vaatwasmachinebestendig.

Meer zomer op tafel
Mariefleur combineert perfect met het bestek en glasservies uit de New Cottagecollectie. Het bestek ligt makkelijk in de hand door de gebogen ‘pistoolgreep’ en is hierdoor ook een plezier voor het oog. Alle delen van het bestek, zijn van gepolijst 18/10 roestvrijstaal. Het kristallen-glaswerk met reliëfdecoratie benadrukt de moderne uitstraling van het servies. Het bestek en de glazen zijn vaatwasmachinebestendig.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist