Villeroy & Boch Winter Glow

Let it glow, let it glow, let it glow!

Let it glow, let it glow, let it glow met Winter Glow van like. by Villeroy & Boch! De materialen en het decor van deze nieuwe collectie met servies en decoratie items creëren een Scandinavische (kerst)sfeer in huis.

Door het witte glad geglazuurd premium porselein lijkt het net of er sneeuw op de producten zit. Met details als kleine sterren en gouden accenten laat de designer van Winter Glow - Hanne Willmann - de winterse magie terugkomen op tafel én in huis. De zachte crème tinten van het gepolijst bisquaat porselein - porselein dat één keer zonder glazuur is gebakken – accentueert deze look. Naast borden, mokken en schalen bestaat de collectie uit kersthangers voor in de boom, vazen en waxinelichthouders

Over Villeroy & Boch
Villeroy & Boch is al 275 jaar een van ‘s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat voor innovatie, traditie en design. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Badkamer and Wellness en Dining & Lifestyle van een kwaliteit die een gerenommeerd internationaal lifestylemerk betaamt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist