Villeroy & Boch steakmessen

Oscar, Piemont, NewWave en Gourmet

Op zoek naar een stoer cadeau voor Vaderdag? Villeroy & Boch introduceert vier nieuwe steakmessensets. Met prachtig barbecueweer op komst, slaat u de (snij)plank nooit mis. Super mannelijk, dus succes gegarandeerd!

Steaktime!
Hoewel steeds meer groente- en visgerechten ook een plekje op de grill veroveren, blijft de steak toch all-time favourite. Zeker voor stoere vaders! Met een perfecte steak in gedachten, ontwierp Villeroy & Boch vier unieke steakmessensets: Oscar, Piemont, NewWave en Gourmet. Voor elke smaak een speciale look.

Verdraaid mooi
Terwijl Oscar en Piemont elegant en klassiek zijn, is het design van NewWave en Gourmet strak en opvallend. Het heft van NewWave is gedraaid in een hoek van 90° zodat het bestek soepel in de hand ligt. Gourmet is gewaagd en innovatief en geeft daarmee een hele nieuwe dimensie aan dineren.

Tijdloos cadeau
Niet alleen met Vaderdag, maar ook op andere momenten zijn de steakmessensets een prachtig cadeau. Vooral in de bijzondere, exclusieve cadeauverpakking met zes messen. Daarnaast zijn de sets ook verkrijgbaar in een 12-delige set met messen en vorken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist