Villeroy & Boch serviezen

Mix & Match

We zien het overal: de trend van het customizen. Van het samenstellen van je eigen, unieke sieraad, tot het ontwerpen van je eigen fotobehang. Ook aan tafel is er steeds meer ruimte voor uw eigen, persoonlijke stijl. Modern servies gecombineerd met klassiek. Een bont kleurenpalet in een strakke omgeving, Vergeet de regels en mix en match erop los.

Wit en kleur
Dat wit op zichzelf heel krachtig is, bewijzen de mooie servieslijnen Farmhouse Touch of Modern Grace. Maar ook de wisselwerking tussen wit en kleur is bijzonder. Het porselein van Villeroy & Boch leent zich perfect voor een mix, aangezien alle servieslijnen in precies hetzelfde witte porselein zijn uitgevoerd. Breng bijvoorbeeld Modern Grace samen met kleurrijke accenten uit de Amazonia-lijn. Of Farmhouse Touch met accenten uit de bloemrijke Althea Nova-lijn. Alles mag en niets moet!

Rond, vierkant, groot, klein
Naast variatie in decor, kan er ook naar hartenlust gemixt wordt met vorm. Vierkante en ronde borden kunnen makkelijk gecombineerd worden. Ook kan er gevarieerd worden in materialen: glas, gecombineerd met porselein en hout . De NewWave-servieslijn is in 2011 uitgebreid met een aantal onderdelen die zich perfect lenen om te mixen. De theekopjes zijn perfect geschikt om een ijsdessert in te serveren en de mini-dipschaaltjes zijn ook te gebruiken als serveerschaaltje voor een mini-dessert.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist