Villeroy & Boch serviezen

Farmhouse Touch

Geniet optimaal van de voorjaarszon en organiseer een heerlijke lunch in de buitenlucht. Villeroy & Boch neemt u mee naar buiten met de nieuwe lijnen Farmhouse Touch en Farmhouse Touch Blueflowers. Twee prachtige tafelcultuurcollecties, geïnspireerd op het landelijke buitenleven.

Natuurlijke eenvoud
Farmhouse Touch laat zien hoe krachtig puur porselein is. Het servies is authentiek en naturel, maar tegelijkertijd universeel. Farmhouse Touch voelt zich overal thuis. In de keuken, woonkamer of eetkamer, maar ook buiten op een uitgebreid opgemaakte houten tuintafel.

Speelse accenten
Een stapje verder gaat Farmhouse Touch Blueflowers. De korenbloem, symbool voor het landelijk leven, komt op verschillende manieren terug. Zo subtiel en authentiek, het lijkt wel handgeschilderd. Helemaal bijzonder zijn de randen, die doen denken aan graankorrels. Het blauw wordt versterkt als u er verse, felgekleurde groenten en fruit op presenteert. Liefst uit eigen tuin natuurlijk!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist