Villeroy & Boch serviezen

Farmers Spring en Spring Fantasy

Farmers Spring en Spring Fantasy zijn twee succesvolle voorjaarscollecties waarvoor Villeroy & Boch elk jaar nieuwe producten introduceert. Met deze seizoensgebonden serviezen en tafelaccessoires brengt u heel eenvoudig uw tafel of huis in de frisse vrolijke voorjaarssfeer.

Farmers Spring: een landelijke touch op tafel
Steeds meer zien we de trend dat mensen hun jachtige stedelijke levensstijl een landelijke of natuurlijke touch willen geven. Overal in de media duiken onderwerpen rondom het landelijke leven op. Er is veel vraag naar natuurlijke materialen en verse kruidenplanten hebben hun plaatsje in onze keukens veroverd. Met de succesvolle Farmers Spring collectie maakt Villeroy & Boch het mogelijk om uw tafel in landelijke sfeer te brengen. Een heerlijk paasontbijt, een brunch met vrienden en familie, of een afternoon tea; u waant zich in een mum op een gezellig boerenerf met dit mooie servies.

Dit voorjaar is de collectie onder andere uitgebreid met de jumbo mok met een halve liter inhoud, lekker voor de thee of heerlijke verse melk. Verder zien we een peper-en-zoutstel in de vorm van een kip en haan, porseleinen theelepeltjes met een kip en een Tea for one; een theepotje en kopje in één. Natuurlijk zijn er verschillende bijpassende borden, kopjes, eierdopjes en schalen. Er is ook een leuke en praktische Coffee to go beker. Voor degene die de landelijke stijl echt door willen voeren in huis, heeft Villeroy & Boch ook porseleinen decoraties van landelijke tafereeltjes.

Spring Fantasy: een fantastische paastraditie
De speels romantische paascollectie Spring Fantasy biedt een breed scala van decoratieve producten die traditionele paas- en bloemmotieven combineren tot een wondere wereld van fantasie. De basis van deze collectie wordt gevormd door de Bunny Family, die in allerlei paastaferelen terugkomt op het porselein. Dit jaar voegt Villeroy & Boch een nieuw aspect toe aan de Spring Fantasy collectie: Easter baking.

Gezellige bakscènes in grootmoeders keuken vormden de inspiratiebron voor de porseleinen bakjes en schaaltjes in de vorm van cup-cakes en beschilderde eieren voor op tafel of in de paasboom. Voor iedereen die graag de eigen bakkunsten op een romantische manier presenteert, zijn er mooie nieuwe schalen en een prachtige etagère die niet mogen ontbreken op de paastafel.

Een vrolijk pasen
Met deze nieuwe voorjaars- en paascollecties zorgt Villeroy & Boch weer voor een prachtig aangeklede tafel met vrolijk, kleurrijk porselein van hoogwaardige kwaliteit. Natuurlijk combineren deze collecties prachtige met andere nieuwe en bestaande producten van Villeroy & Boch, zoals de fraai gekleurde glazen uit het Colour Concept en de prachtige glazen vazen in verschillende maten en kleuren. Met Villeroy & Boch ziet uw tafel er op z’n (paas)best uit!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist