Villeroy & Boch servies

Wat is jouw match?

It’s party time met It’s my love van Villeroy & Boch. Het gloednieuwe concept is ontworpen door jonge talenten, voor jonge mensen. De verschillende trendy kleuren en natuurlijke reliëfs zorgen voor een moderne look. Het concept bestaat uit twee collecties: It’s my match and It’s my moment. Alles kan met elkaar gecombineerd worden om een eigen stijl te creëren. Wat is jouw match?

Mix & Match
Een ontbijtje, koffie met een vriendin, een feestje of een gezellig etentje: It’s my match is een perfecte allrounder. De trendy kleuren, moderne vormen en reliëfstructuren, geïnspireerd door de natuur, zorgen voor een unieke uitstraling. De collectie bestaat uit kommen, schalen, mokken en borden die in Blossom, Leaf en Uni reliëf verkrijgbaar zijn. Daarnaast is er keuze uit de kleuren Powder, Green en White met een matte of glanzende afwerking. Kies je favoriete combinatie uit de 36 producten.

Moment voor jezelf
Iedereen heeft ‘me-time’ nodig. Jezelf even lekker terugtrekken met een kop thee of koffie. Met de mokken uit de collectie van It’s my moment geniet je extra van dat moment. De mokken zijn in de kleuren amandel en wit verkrijgbaar met een geborduurd reliëf. Natuurlijk kun je ook samen genieten van je koffiemomentje. De drie bijpassende borden in de kleuren wit, amandel en honing maken de collectie compleet.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist