Villeroy & Boch servies

La Classica Nuova

Een moderne invulling van tijdloze elegantie. Zo is het nieuwe hoogwaardige La Classica Nuova servies van Villeroy & Boch het beste te omschrijven. Dit prachtige witte servies zorgt door haar subtiele uitstraling voor een stijlvolle tafelsetting.

Voor het design van La Classica Nuova haalde Villeroy & Boch inspiratie uit eigen portfolio. De historische roots van klassieke porseleinen serviezen zijn aangepast naar de vraag van de huidige styling en food trends. Dit vertaalt zich in strakke lijnen en ronde vormen. De focus op perfecte verhoudingen en harmonie staan centraal. Een succesvolle samensmelting van klassiek en modern!

Het perfecte plaatje
Niet alleen sterrenchefs, maar ook ambitieuze thuiskoks kunnen hun gasten verrassen met verrukkelijke culinaire creaties. Presenteer deze voortaan op het servies La Classica Nuova voor het perfecte ‘plaatje’.

De producten uit de collectie zijn gemaakt van hoogwaardig Premium Bone Porcelain en is vaatwasmachine- en magnetronbestendig.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist