Villeroy & Boch servies

Nieuwe lentecollecties

Of je je huis nu in lentesferen wilt brengen of een sfeervol paasontbijt wilt organiseren; de nieuwe lentecollecties en collectie-uitbreidingen van Villeroy & Boch zorgen ervoor dat het een eitje is.Modern Spring

Villeroy & Boch introduceert dit jaar een nieuw designconcept voor de paastafel: Modern Spring. De collectie wordt gekenmerkt door zijn strakke vormen. Het witte porselein is ook goed te combineren met andere collecties. Modern Spring bestaat uit een eierhouder, vazen, theelichthouders en decoratieve eieren en konijnen. Geef een speciaal tintje aan de items door lintjes om de vazen en theelichthouders te binden.

Decorated Spring Accessories
Een elegante paassfeer creëer je met de Decorated Spring Accessories van Villeroy & Boch. De glazen items hebben een subtiel motief dat middels een filigraan zandstraaltechniek is toegepast. De collectie bestaat uit een vaas, windlichten, een glazen pot en stolp.

Farmers Spring
Met de collectie Farmers Spring creëer je een landelijk paasontbijt. De frisse groene kleur en het bloemrijke decor brengen de lente mee naar binnen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist