Villeroy & Boch servies

Lina

De tijd dat serviezen uitsluitend de kleuren zwart, wit of een bloemendecor hadden, is al lang voorbij. Maar hoe zorg je ervoor dat die verschillende kleuren en decors ook een geheel vormen in jouw serviesgoed? Villeroy & Boch komt nu met de speelse collectie ‘Lina’: Een kleurrijke en grafische collectie, waarmee je er helemaal op los kunt combineren tot je dé perfecte match voor jouw huis hebt gevonden!

Combineren is niet alleen ‘key’ in de modebranche, maar richt ook haar pijlen op de inrichting van het huis en het serviesgoed. Het ideale bord is immers vaak lastig te vinden en een servies dat uit één kleur bestaat, vinden veel mensen saai. Lina introduceert daarom de perfecte oplossing: een servies- en textielcollectie die uit veel verschillende kleuren en prints bestaan, maar toch goed met elkaar matchen. Kies bijvoorbeeld voor een ontbijtbord in roze, een melkkannetje in bloemendecor en een dinerbord in lichtblauw; de keuzemogelijkheden zijn enorm en zorgen voor een fris en speels effect.

Lina is gemaakt van hoogwaardig Premium Porcelain van Villeroy & Boch en heeft eenvoudige keramische vormen, zodat de kleurige prints er extra uitspringen. Een groot voordeel van het servies is dat het witte porselein dezelfde tint heeft als het andere porselein van Villeroy & Boch. Je kunt Lina dus goed combineren met bijvoorbeeld Anmut of Farmhouse Touch Relief.

Er is nog meer…
Behalve een kleurrijk servies in vintagetinten biedt Lina verschillende items voor de rest van je woning. Er zijn kussens, tafelkleden, tafellopers, servetten en theedoeken in dezelfde  decors te koop, zodat je niet alleen je eetkamer, maar ook je keuken en woonkamer kunt mixen & matchen. Jouw hippe single appartement of gezellige gezinswoning krijgt zijn eigen en unieke uitstraling dankzij een combinatie van items die jou aanspreken en maakt een frisse start voor de lente. Laat die voorjaarszon maar komen!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist