Villeroy & Boch servies

NIeuwe collecite Perlemor

De zon op je gezicht, zand onder je voeten en het geluid van de zee in je oren. Creëer het heerlijke gevoel van een zomerse dag aan zee met de nieuwe collectie Perlemor van like. by Villeroy & Boch! Met de natuurlijke, maar levendige kleuren Sand en Coral haal je deze sfeer zo in huis voor binnen én buiten.

Voor iedereen die niet alleen op tafel, maar overal in huis van de zomerse sfeer wil genieten, is Perlemor Home de perfecte keuze. De combinatie van kandelaars, vazen en waxinelichthouders zorgt voor een relaxte strandlook. Met de zomerse geur van de kaarsen “Beach Vibes” en “Sunkissed” zorg je voor dé finishing touch. Zo ziet het er niet alleen zomers uit, maar ruikt het ook nog eens naar een zwoele zomeravond.

Over Villeroy & Boch
Villeroy & Boch is al 275 jaar een van ‘s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat voor innovatie, traditie en design. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Badkamer and Wellness en Dining & Lifestyle van een kwaliteit die een gerenommeerd internationaal lifestylemerk betaamt

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist