Villeroy & Boch servies

Winter Bakery en Winter Collage

Ook dit jaar kunt u de kersttafel weer sfeervol dekken met de prachtige collecties van Villeroy & Boch. Met de nieuwe artikelen uit de wintercollecties Winter Bakery en Winter Collage, vol gezellige prints in warme kleuren, brengt u heel gemakkelijk de gezellige sfeer van vroeger in huis. Een stijlvollere uitstraling kunt u uw huis met kerst niet geven!

Winter Bakery
Samen met familie en vrienden bij de kachel genieten van heerlijke lekkernijen, dat is het gevoel waarop de wintercollecties van Villeroy & Boch zijn gebaseerd. De romantische collectie Winter Bakery bestaat uit verschillende producten in nostalgische sfeer die speciaal ontwikkeld zijn om te genieten van winterse momenten vol heerlijke hapjes en warme dranken. De collectie is dit jaar onder andere uitgebreid met prachtige theemokken, leuke presentatieschaaltjes en stervormige bordjes, een trendy coffee-to-go mok en mooie bakvormen. Maar ook dit jaar heeft Villeroy & Boch weer nieuwe accessoires om niet alleen de tafel, maar het hele huis in kerstsfeer te brengen. Kandelaars in diverse maten, hangers, waxinelichthouders en porseleinen beeldjes. Zowel de functionele als de decoratieve onderdelen van de Winter Bakery collectie dragen een typisch kerstdecor waarin rood op sfeervolle wijze wordt afgewisseld met wit, groen en blauw en zijn perfect met elkaar te combineren.

Een mooi kerstverhaal met Winter Collage
Elfjes zijn druk bezig met het inpakken van kerstcadeautjes, kleurrijk speelgoed, teddyberen en auto’s: Villeroy & Boch haalde de inspiratie voor de uitbreiding op de Winter Collage dit jaar uit de werkplaats van de Kerstman. De wereldberoemde kerstdecoraties uit deze collectie van Villeroy & Boch bestaan uit verschillende scenes van porselein die gezamenlijk een prachtig winterdorp vormen. De huisjes, kerstboompjes, de Kerstman met zijn slee en sfeervolle elfjes brengen het huis direct in een kerstsfeer. Maar niet alleen met de decoratie creëer je de ultieme kerstsfeer, ook de populaire muziekdozen dragen bij aan een bijzondere ervaring.

Het servies uit de collectie Winter Bakery is gemaakt van premium porselein en de prints zijn deels handgemaakt en deels uitgevoerd met lithografische technieken. Natuurlijk is het serviesgoed vaatwasser- en magnetronbestendig, dus geen uren afwas tijdens de kerst! Door de kleur van het porselein en de op elkaar afgestemde decors zijn de verschillende delen van de wintercollecties perfect met elkaar te combineren. Beide wintercollecties zijn verkrijgbaar in stijlvolle geschenkdozen, zodat ze niet misstaan onder de kerstboom!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist