Villeroy & Boch servies

Haal de warmte in huis

De donkere dagen staan voor de deur, maar Villeroy & Boch ziet vooral lichtpuntjes. Creëer een extra warme sfeer in huis met pure, natuurlijke materialen. Laat u inspireren door Villeroy & Boch's nieuwe seizoensbeelden.

Herfsttaferelen
Herfst is hét seizoen van de pure materialen. Een wandeling door het bos levert volop inspiratie op voor het interieur. Wat dacht u van een prachtig gedekte tafel met kleurige herfstbladen? En een verse pompoen mag tijdens Halloween natuurlijk niet ontbreken. Met mooie witte basisserviezen van Villeroy & Boch, zoals New Cottage en Farmhouse Touch is succes gegarandeerd!

Winter in huis
Natuurmaterialen doen het ook goed rondom kerst. Strooi wat dennenappels op tafel om de winter in huis te halen. En hoe meer lichtjes en kaarsjes, hoe beter. Villeroy & Boch liet de creativiteit de vrije loop en dekte de mooiste kersttafels met bekende serviezen als White Lace, New Wave en Modern Grace.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist