Villeroy & Boch kopjes

NewWave, Amazon en Samarkand.

Hoewel het al bijna zover lijkt, duurt het officieel nog even: de zomer! En hoewel u bij de zomer waarschijnlijk niet meteen aan een warm drankje denkt, geven deze kopjes wel écht het zomergevoel. Daarvoor hoeft u niet eens ver weg te gaan.Bestemming: Brazilië

Met de nieuwe decors van NewWave Caffè Colours Brazil nemen we u mee naar een exotisch koffieland: Brazilië. De decors zijn geïnspireerd op de prachtige Pantanal-watervallen, Manaus,de hoofdstad van Amazonas, het Braziliaanse carnaval en de stad en staat Bahia, met haar kleurrijke mozaïeken. In combinatie met een heerlijke Braziliaanse koffie (geserveerd met een scheutje Tia Maria en Grand Marnier), is uw reis compleet.

Bestemming: Samarkand
De stad Samarkand was met zijn spectaculaire architectuur en prachtige kunst het bruisende hart van de Zijderoute tussen Azië en Europa. De nieuwe espressokopjes in de Samarkand-serie van Villeroy & Boch zijn rijkelijk voorzien van dromerige, inspirerende decors, in de exotische kleuren robijn, aquamarijn, mandarijnoranje en kobaltblauw. In combinatie met een sterke espresso, komt u helemaal in Oosterse sferen.

Bestemming: Costa Rica
Costa Rica, het land van de overweldigende natuur. Van (mangrove)bossen, tot weidse velden, dichte jungle en prachtige stranden. Het land heeft voor ieder wat wils. Met de kopjes van Amazonia brengt Villeroy & Boch alles samen in één decor. Exotische bloemen, vogels en vlinders. In combinatie met een heerlijke jasmijnthee, beleeft u volop het Pura Vida-gevoel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist