Villeroy & Boch koffiekoppen

NewWave Caffè-serie

Met de nieuwe koffiekoppen- en schotels uit de succesvolle serie NewWave Caffè bent u voordat u het weet in Berlijn, Londen, Parijs of Rome. Schenk een kop kof-fie in, kijk naar het bijzondere decor op de kop en schotel, sluit uw ogen en voordat u het weet denkt u aan de gezelligheid van één van deze Europese hoofdsteden, hun unieke architectuur en inspirerende cultuur.

Coffee in the city
Villeroy & Boch introduceert dit jaar in de NewWave Caffè-serie de lijn Cities of Euro-pe. De steden Berlijn, Londen, Parijs en Rome hebben ieder hun eigen kleur die de sfeer van het decor bepaalt. Bij Berlijn is dit de kleur groen, bij Londen rood, bij Parijs blauw en bij Rome geel. De karakteristieke symbolen van elke stad, zoals bijvoorbeeld de Big Ben en de Eiffeltoren, zijn geselecteerd als motief voor het decor. Waarbij elke maat andere illustraties heeft.

Assortiment
NewWave Caffè Cities of Europe bestaat voor elke stad uit een espressokop, café au lait kop, mok van 0,25 l en mok van 0,35 l met bijpassende schotel. De producten zijn alle-maal van Premium Porcelain. Het elegant gebogen handvat dat karakteristiek is voor de NewWave Caffè-serie en waardoor de kop comfortabel vast te houden is, is natuurlijk ook in deze lijn een mooie eyecatcher.

Geven of nemen
De verschillende decors in de NewWave Caffè-serie zijn jaarlijkse edities en daardoor echte collectors items. Heel leuk dus om te kopen óf om cadeau te doen. Voor het eerst dit jaar heeft Villeroy & Boch een prachtige cadeauset ontwikkeld die bestaat uit de vier verschillende mokken van een stad. Dat is extra leuk geven toch?! Wilt u meer infor-matie of bent u benieuwd naar de verkooppunten? Kijk dan op www.villeroy-boch.com, mail naar info@villeroy-boch.nl of bel met 0162 40 86 70.

Over Villeroy & Boch
Villeroy & Boch - met hoofdkantoor in Mettlach, Duitsland - heeft productiefabrieken in Europese lan-den, Mexico en Thailand. Het assortiment van Villeroy & Boch bestaat uit artikelen van de drie divisies Badkamer & Wellness, Tafelcultuur en Tegels. Met 260 jaar aan bedrijfshistorie is Villeroy & Boch van-daag de dag een Europees lifestyle-merk, actief in 125 landen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist