Villeroy & Boch kerstservies

maak de feestdagen sprookjesachtig mooi

Een versierde kerstboom, kerstliedjes op de achtergrond en het gezelschap van familie en vrienden. Villeroy & Boch maakt de kerstsfeer compleet met haar nieuwe kerstcollectie bestaande uit servies, glaswerk en accessoires. Villeroy & Boch maakt jouw feestdagen sprookjesachtig mooi met de fantasierijke decors en nostalgische details in de collectie.Smullen maar
De maaltijd serveer je tijdens de feestdagen op sfeervol kerstservies. Villeroy & Boch heeft verschillende collecties kerstserviezen die de feeststemming aan tafel verhogen. Winter Bakery is gemaakt van wit porselein en heeft een sfeervol kerstmotief. De uitgebreide collectie bestaat uit borden, diverse schalen en mokken, maar ook een chocolade fondueset, punchpot, etagère, tea for one en dipborden zijn in het assortiment aanwezig.

Er was eens… Winter Collage
Villeroy & Boch kiest elk jaar een thema waarop de collectie Winter Collage wordt gebaseerd. Dit jaar is dat ‘when fairytailes come true’ en hiervoor is het sprookje over Hans en Grietje als uitgangspunt gebruikt. De personages uit het sprookje zoals Hans en Grietje, de heks en het peperkoekhuisje vinden we terug op borden en schaaltjes uit het servies, maar ook in de vorm van beeldjes en hangers voor in de kerstboom. Natuurlijk is deze collectie aangevuld met sfeervolle bekende kerstafbeeldingen zoals de Kerstman, een sneeuwpop en sterren.

Een witte Kerst
Om de tafel verder fraai aan te vullen is er Winter Collage Toy’s Delight met een overwegend wit decor en subtiele kerstdetails. De porselein collectie bestaat o.a. uit borden, (oven)schalen, bekers, vazen, kruidenpotjes, eiderdophouders en een taartschep.

X-mas Glass collectie
Een subtiele kerstsfeer creëer je met de X-Mas Glass collectie. De punchbekers, wind-lichten en potten van glas hebben subtiele witte kerstdecoraties die prachtig staan bij ieder soort inrichting. Wil je de kerstsfeer ook in huis ruiken? Esprit de Noël laat met de parfumspray, geurstokjes of geurkaars binnen no-time je huis heerlijk ruiken voor de feestdagen en zit in een mooie verpakking.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist