Tafelstylist Jan-Peter Donkers

Jong MKB-er 2011

Tafelvirtuoos Jan-Peter Donkers, eigenaar van De mooi gedekte tafel in Chaam is op dinsdag 22 maart jl. winnaar geworden van de verkiezing van JMKB-er 2011 – afdeling West-Brabant. De vakjury, met daarin o.a. afgevaardigden van de Kamer van Koophandel, de Rabobank en de landelijke organisatie Jong MKB, koos unaniem voor Tafelstylist Jan-Peter op basis van zijn passie voor het vak en zijn onderneming.Dinsdag 21 mei jl. vond in Rotterdam de landelijke finale plaats voor de titel "Jong MKB-er 2011". Samen met 4 andere collega ondernemers hield Jan-Peter een presentatie van 15 minuten voor een deskundige jury onder leiding van beroemd onderneemster en tv-persoonlijkheid Anne-Marie van Gaal.

Met een vurig en passioneel betoog met als thema: "Genieten van lekker eten doe je niet alleen met je mond – toch ook met de ogen" blies Jan-Peter de juryleden en aanwezigen in de volle zaal volledig uit hun stoelen. Jan-Peter predikt voor een omschakeling in de beleving van onze tafelcultuur. Want het échte genieten gaat volgens hem veel verder dan alleen het bereiden van eten. "Eten is de meest sociale bezigheid van de dag, of het nu samen is met je gezin of een heerlijke avond met vrienden. Eten is samenzijn, is binding. Eten is emotie. Emotie die met het gebruik van goed gereedschap zorgt voor een onvergetelijke tafelervaring."

35 jaar in Chaam
Op 1 oktober 2005 nam Jan-Peter de zaak over van zijn ouders. In de afgelopen jaren heeft hij de zaak aan de dorpsstraat in Chaam echter helemaal naar zijn hand gezet. In een crisis markt en een branche die kraakt in zijn voegen heeft Jan-Peter van De mooi gedekte tafel een stabiele en succesvolle onderneming gemaakt die klanten trekt vanuit heel Nederland. Als tafelstylist is Jan-Peter inmiddels ook ontdekt op podia buiten zijn winkel. Als onafhankelijk specialist schrijft hij column's voor lifestyle magazines en was hij de afgelopen 2 jaar gastpresentator in de succesvolle Omroep Brabant TV programma's De Culinaire Beterweter en het live-middagprogramma Goeiemiddag Brabant.

Deskundig advies voor 'mooi eten'
Klanten kunnen rekenen op een deskundig advies voor het optimale resultaat. Daarbij schotelt Jan-Peter zijn klanten, bezoekers lezers en kijkers allerlei voorbeelden voor ter inspiratie voor thuis of op de zaak.

Uitslag
Uiteindelijk is Jan-Peter als 2e geëindigd bij de verkiezing JMKB-er van het jaar echter met een eervolle vermelding voor zijn overtuigende presentatie.

Kijk voor meer informatie op https://www.demooigedektetafel.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist