Tafelstylist Jan-Peter Donkers

wint Jong MKB-verkiezing

Jan-Peter Donkers van de Mooi Gedekte Tafel uit Chaam wist met zijn betoog de jury te overtuigen dat hij dé startende ondernemer van West-Brabant is. Dinsdagavond won hij de verkiezing tot Jong MKB'er van West-Brabant. Nu mag hij door naar de landelijke verkiezing.Donkers heeft een winkel die gespecialiseerd is in alles wat met tafelen te maken heeft: serviezen, bestek, glaswerk enzovoort. De andere drie genomineerden waren Marianne Koster van het Hondenhotel, Jacco van Beek van Kenneth Smit Training en Anton Schaerlaeckens van LeanQuality.

Tijdens de bijeenkomst werden de pleidooien van de vier kandidaten over hun bedrijf op de jury afgevuurd. De jury bestond uit afgevaardigden van de Rabobank, de Kamer van Koophandel Zuidwest Nederland, Jong MKB Nederland en Jong MKB West-Brabant.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist