Tafelstylist Jan Peter Donkers

Durf te genieten

We durven steeds meer te genieten van luxe. Onze vakantiebestemmingen worden al maar verder, we geven graag geld uit aan onze in- en uiterlijke verzorging en de inrichting van onze woningen wordt steeds luxer en comfortabeler. Koken en dineren met vrienden en kennissen speelt hierbij een groeiende rol van betekenis. Het plezier dat we beleven aan het bereiden en genieten van een heerlijke maaltijd wordt nog meer vergroot door een gezellige, smaakvol ingerichte tafel.Ik zeg wel eens gekscherend dat ik genotsmiddelen verkoop. Omdat serviesgoed in de ogen van veel mensen breekbaar is, wordt het gevoelsmatig al snel te duur en volgt het credo: ‘Het maakt niet uit waar het op ligt, maar het gaat erom wat erop ligt'. Je kunt er dan inderdaad voor kiezen je met zorg bereide gerecht, met luxe ingrediënten, te presenteren op een bordje van het woonwarenhuis, al dan niet met een stukje eruit. Het kan echter ook anders: Je kunt een mooi servies of bestek ook zien als middel om juist extra te genieten van de fijne dingen in het leven, zoals heerlijk eten, drinken en gezellig samenzijn. Zoals we ons ook mooi aankleden en de dames zich mooi opmaken als we gasten hebben of uitgenodigd worden om ergens te gaan eten. Lekker eten moet namelijk niet alleen een feest voor de smaakpapillen zijn, maar ook een lust voor het oog. En een mooi gedekte tafel, met schitterend serviesgoed, blinkend bestek en fonkelend glaswerk zorgt dan voor de perfecte omlijsting om van iedere maaltijd een feest te maken. We genieten graag van luxe en gunnen ons bij vele aankopen het allerbeste. Gun u zelf dan genieten in stijl bij de echt belangrijke momenten: Geniet van lekker eten en drinken in het heerlijke gezelschap met familie en vrienden aan een mooi gedekte tafel.

Jan Peter Donkers is eigenaar van De mooi gedekte tafel in Chaam. De collectie in zijn 700m² grote winkel bestaat uit meer dan 250 serviezen, 350 verschillende bestekken en maar liefst 70 glasserviezen. Dit voorjaar is een nieuwe kookafdeling geopend vol kook-, koeken-, bak-, braad-, wok- en grilpannen en een groot assortiment aan keuken- en kookgerei. Daarnaast zijn er de meest uiteenlopende geschenken te vinden.

Kijk voor meer informatie op https://www.demooigedektetafel.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist