Tafelstylist Jan-Peter Donkers

Te zien op Omroep Brabant TV

Jan-Peter Donkers heeft in zijn hoedanigheid als "tafel-stylist" vorig TV-seizoen een bijdrage mogen leveren aan het zeer succesvolle kookprogramma van Omroep Brabant TV : De Culinaire Beterweter.Maandag 19 april is nieuw programma van start gegaan op Omroep Brabant TV onder det titel "Goeiemiddag Brabant".

Goeiemiddag Brabant is een luchtig LIVE-programma in de geest van de 5-uur show, koffietijd etc.
Iedere dag staat er een hoofdgast centraal waar gedurende de uitzending diverse gesprekken mee plaatsvinden. Tevens is er ruimte voor een aantal vaste rubrieken en losse items.

Daarnaast zal er voor iedere dag van de week een vaste Thema-Gast-Presentator zijn die komt vertellen over zijn of haar specialiteit.

Jan-Peter Donkers is de vaste thema-gast-presentator op maandag. Iedere uitzending zal hij verhalen over alles wat er op en rond de tafel en in de keuken gebeurd.
Van tafelschikking tot hoe kies ik de beste pan - van de zin of onzin van een steakmes tot welke wijn hoort in welk glas.

Goeiemiddag Brabant wordt iedere werkdag LIVE uitgezonden op Omroep Brabant TV en via internet van 16:30 tot 17:15 uur
en diezelfde dag herhaald van 17:30 tot 18:15 uur.

Alle uitzendingen zijn later terug te kijken via de website van Omroep Brabant. Handig voor als u zelf niet in Brabant woont natuurlijk.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist