Stelton

De zomer in een kan

De EM77 thermoskan met zijn unieke dop werd in 1977 ontworpen door de Deense ontwerper Erik Magnussen. Sindsdien is hij in meer dan 60 verschillende kleuren geproduceerd.

De kleurkeuzes voor dit voorjaar zijn gebaseerd op de huidige trends binnen de interieurdesign en mode. We kijken uit naar een zomer gevuld met lichte en heldere kleuren.

De EM77 thermoskan in Mellow Yellow is een frisse nieuwe verschijning. De messing uitvoering van de EM77 thermoskan is opvallend en voegt een trend accent toe aan het interieur. Het is een echte eye-cather bij zowel elegante en klassieke, als bij jonge en trendy interieurs.

Dek je de tafel voor een grote groep? De EM77 thermoskan heeft een hoog en smal design dat weinig plek in beslag neemt, terwijl er ook 8 kopjes koffie en thee op tafel kunnen staan.

De EM77 thermoskan wordt al sinds 1977 in Denemarken gemaakt en zorgt er nog steeds voor dat koffie en thee over de hele wereld warm wordt gehouden. Het glazen inzetstuk en alle andere losse onderdelen kunnen worden vervangen in geval van breuk, waardoor de thermoskan duurzaam is en lang meegaat.

De EM77 thermoskan in de nieuwe voorjaarskleuren is vanaf maart online en in de winkels verkrijgbaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist