STAUB pannen

cook art set

Ook de liefde van de mama gaat door de maag! Dat weet Staub als geen ander dus ontwierp het bekende merk van kleurrijke cocottes een speciale ‘Cook Art’-set: een gietijzeren cocotte van 26 cm en 2 leuke schalen in bijpassende kleur. Mooi verpakt à la Mondriaan!

Geen sappige stoofpot of smeuïg suddergerecht zonder de gietijzeren cocottes van Staub. Dat komt door de unieke combinatie van geëmailleerd gietijzer en de picots onderaan het deksel. De hitte wordt optimaal vastgehouden en gelijkmatig verdeeld, terwijl de ‘spikes’ zorgen voor een continue besprenkeling met condensatiedruppels.

Het resultaat? Lekker mals vlees of vis en sappige groenten! Bovendien worden niet alleen de aroma’s en smaken in al hun intensiteit bewaard, ook de voedingswaarde blijft behouden. De gietijzeren cocottes zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven.

Speciaal voor Moederdag zorgt Staub voor een leuk extraatje: twee keramische schalen, ideaal om te gebruiken voor een bijgerechtje. De schalen hebben dezelfde opvallende kleuren als de gietijzeren cocotte: kers, donkerblauw en grafietgrijs. Een lust voor het oog én duurzaam. Zo kun je de schalen probleemloos gebruiken in de oven, magnetron of diepvriezer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist