Staub pannen

kleurrijke cocottes

Voor lekkerbekken die elk jaar op zoek zijn naar het perfecte feestrecept, heeft Staub goed nieuws. Het bekende merk van de kleurrijke cocottes heeft speciaal voor het najaar een leuke set ontwikkeld: een gietijzeren cocotte met vier keramische minicocottes. Dat smaakt naar een geslaagde avond onder vrienden of familie! Of naar het perfecte cadeau onder de kerstboom natuurlijk...Trakteer je gasten op een smakelijke cocotte...

Met de gietijzeren cocottes van Staub maak je de heerlijkste stoof- en suddergerechten. Dat komt door de unieke combinatie van geëmailleerd gietijzer en de picots onderaan het deksel. De hitte wordt optimaal vastgehouden en gelijkmatig verdeeld, terwijl de picots zorgen voor een continue besprenkeling met condensatiedruppels.

Het resultaat? Lekker mals vlees en sappige groenten! Bovendien worden niet alleen de aroma's en smaken in hun intensiteit bewaard, ook de voedingswaarde blijft behouden. De gietijzeren cocottes zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven.

Speciaal voor de feestperiode heeft Staub voor een extraatje bij deze cocotte gezorgd: vier keramische minicocottes. Ideaal om te gebruiken voor een bijgerecht – zoals gratin – of om de avond in stijl af te sluiten met een crumble bijvoorbeeld.
Want geen gast die het zal ontkennen: met Staub teken je voor een blikvanger op tafel, in stijl en in smaak. De keramische minicocottes zijn verkrijgbaar in dezelfde aantrekkelijke kleuren als de gietijzeren versie. Ze zijn geschikt voor gebruik in de oven, diepvriezer en magnetron.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist